blikajici philips 190s7

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
podmi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

blikajici philips 190s7

Příspěvek od podmi »

zdravim mam problem s monitorem ktery mi poblikava ale neni to blikani jake tady popisuji jini uzivatele. monitor mam zapojeny pres dvi a kdyz ve winxp nainstaluji ati ovladace (mam x700) vse funguje ale jakmile spustim nejakou hru (cs,dungeon siege2,rise of legend) monitor zacne blikat ale ne jako obycejna crt blika jako by nastavoval rozliseni...pokazde tak na 2s zhasne a opet se rozsviti a znova a znova dokud hru nevypnu...v ovladacich od ati (btw zkousel jsem i jine ovladace nez od ati) jsem zkousel ruzne nastaveni jako reduce high resolution apod (moc tam toho neni :( ....nedavno jsem do linuxu nainstaloval ovladace ati a opet jednou blikl a konec....pokazde musim prejit z dvi na analog ale stejne by me zajimalo co to je a proc to dela. diky za odpovedi
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

skor by si mal dotaz smerovat do Ati sekcie, pretoze to vyzera na problem karty, nie monitora - monitor nevie rozoznat 2D a 3D obraz, pre neho je to rovnaky signal.
Ten kto sa prepina z 2D do 3D je grafickakarta, takze kde bude problem? Hadaj...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
podmi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od podmi »

no jo ale kdyz jsem treba instaloval nejake programy do winu tak mi parkrat taky blikl ale nebyl to takovy extrem jako v hrach....a pak kdyz jsem hru vypnul tak taky jeste tak 3x blikl..no já právě nevěděl jestli to napsat sem nebo tam :( nevím bohužel v čem je chyba....ale vím že to není v kabelu :roll:
podmi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od podmi »

Wuuduu píše:skor by si mal dotaz smerovat do Ati sekcie, pretoze to vyzera na problem karty, nie monitora - monitor nevie rozoznat 2D a 3D obraz, pre neho je to rovnaky signal.
Ten kto sa prepina z 2D do 3D je grafickakarta, takze kde bude problem? Hadaj...
takze teoreticky kdyz zapojim do grafiky do dvi analogovy monitor pres redukci tak ten monitor taky bude blikat??
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“