Ide disk jde jen na master.

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Rimmerr
Začátečník
Začátečník

Ide disk jde jen na master.

Příspěvek od Rimmerr »

Deska DS3. na prvnim Ide mam jako master 250 GB. Jako slave jsem mel mechaniku DVD. kdyz tam pripojim starsi Quantum Fireball 30Gb, system ho nezdetekuje, funguje jen jako master. Zkousel jsem prehodit switch i na cable select, zkousel jsem jiny kabel, zapojit kabel obracene... Neporadi nekdo, co s tim?
rumbo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Ide disk jde jen na master.

Příspěvek od rumbo »

Rimmerr píše:Deska DS3. na prvnim Ide mam jako master 250 GB. Jako slave jsem mel mechaniku DVD. kdyz tam pripojim starsi Quantum Fireball 30Gb, system ho nezdetekuje, funguje jen jako master. Zkousel jsem prehodit switch i na cable select, zkousel jsem jiny kabel, zapojit kabel obracene... Neporadi nekdo, co s tim?
ja mam podobny problem so Samsungom SV2001H, ale ten pre istotu ide iba ako slave, nech nastavim jumper ako chcem.. bud nejde alebo iba ako slave.. :wink:
PC: i5-2500K, AsRock P67 Performance, Kingston 2x4gb HyperX, Crucial M4 64 gb + WD 640gb, Seasonic S12II-620W, Ati HD 3870, Fractal Core 3000
Nbook: IBM Thinkpad T60 typ 1951-A47
Rimmerr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rimmerr »

Tak jsem to vyresil. Na tom disku byl system. V jinem PC to problem nedelalo, tak jsem smazal boot.ini, config.sys atd... a najednou to slo. :D
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“