Leadtek 7600HT TDH
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- PavelD
- Začátečník

-
Leadtek 7600HT TDH
dobry den mám problem při hraní jakekoliv hry mi asi po 15 min vyskoci různe artefakty pomůže reset ale pak to uděla tnovu nevite v čem by mohl být problem
- beardie
- Středně pokročilý

- Rimmerr
- Začátečník

-
- PavelD
- Začátečník

-
Re: grafika
no tak skusím to díky za pomoc jinak jede to v poho no jo a oblivion mi taky padá
- durod
- Středně pokročilý

- PavelD
- Začátečník

-
takže myslíte že to bude tím zdrojem? nebo mám skusit něco jinýho?
- RuThaN
- Začátečník

Zdrojem se většinou jen straší(když někdo neni schopnej vymyslet něco jinýho), mě jela 7600GS jak víno na 300W no name osekanym zdroje, proti kterýmu je Eurocase kvalita.
Se podivej na netu, všem se to radí a všichni píšou, že jim to nepomohlo..
Všechno jedno je, hlavně když to fajruje.. S popelnicí machrujou akorát (de)mentální chudáci, maximálně ještě beru nějaký dobrý přetočení, kterým se chcete pochlubit, jinak je to jen o penězích- no skill.
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
zdrojem to klidně být může... protože opravdu není zdroj jako zdroj a není 300W jako 300W (někde je to ve skutečnosti třeba jen 150W reálně).
Při hře zatížíš nejen grafickou kartu ale i cpu a paměti atd., zvedne se příkon a ano pak to klidně může být zdrojem, další ne nepodstatnou věcí je u nepříliš kvalitních zdrojů, jak dlouho jsou schopny zvládat zvýšenou zátěž v odběru - může to být třeba těch 15minut a dále kolik máš amper na větvi přídavného napájení (pokud ho tam máš, protože jsi nenapsal jestli je to AGP nebo PCIe). úplné minimum je 12 amper a už ta karta nemusí jet 100%.
Zmiňované EC zdroje nejsou sice kvalitní, ale zpravidla mají na větvi dobrých 25 amper...
Takže nevím jestli na tom zdroji máš aspoň 2 pseudo větve (nemyslím že to budou 2 plnohodnotné, ale spíš jedna rozdělená), ale pokud je tam máš, tak jednu vyčlen pouze pro napájení karty a druhou pro HDD odpoj cdromku disketovku a vše co prostě nemusí být zapojeno a zkus to znovu.
Pokud můžeš, tak ji taky rozhodně vyzkoušej v jiném počítači (pokud možno s lepším zdrojem), aspoň budeš mít jistotu jestli je to zdrojem nebo ne
Při hře zatížíš nejen grafickou kartu ale i cpu a paměti atd., zvedne se příkon a ano pak to klidně může být zdrojem, další ne nepodstatnou věcí je u nepříliš kvalitních zdrojů, jak dlouho jsou schopny zvládat zvýšenou zátěž v odběru - může to být třeba těch 15minut a dále kolik máš amper na větvi přídavného napájení (pokud ho tam máš, protože jsi nenapsal jestli je to AGP nebo PCIe). úplné minimum je 12 amper a už ta karta nemusí jet 100%.
Zmiňované EC zdroje nejsou sice kvalitní, ale zpravidla mají na větvi dobrých 25 amper...
Takže nevím jestli na tom zdroji máš aspoň 2 pseudo větve (nemyslím že to budou 2 plnohodnotné, ale spíš jedna rozdělená), ale pokud je tam máš, tak jednu vyčlen pouze pro napájení karty a druhou pro HDD odpoj cdromku disketovku a vše co prostě nemusí být zapojeno a zkus to znovu.
Pokud můžeš, tak ji taky rozhodně vyzkoušej v jiném počítači (pokud možno s lepším zdrojem), aspoň budeš mít jistotu jestli je to zdrojem nebo ne
- PavelD
- Začátečník

-
další poznatek hry jako doom 3 a chronicles of the riddick jedou v poho bez artefaktu ale oblivion a jine to dělaji tak ted už jako nevím vůbec
- Rimmerr
- Začátečník

-
Videl jsem ze ma 300W zdroj, k tomu ja mel podobny problem. Co jsi teda vymyslel ty z techto informaci?RuThaN píše:Zdrojem se většinou jen straší(když někdo neni schopnej vymyslet něco jinýho), mě jela 7600GS jak víno na 300W no name osekanym zdroje, proti kterýmu je Eurocase kvalita.
- PavelD
- Začátečník

-
tak jaky zdroj by jste mi prosím doporučily ?
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
než budeš měnit zdroj, tak to zkus nejdříve vyzkoušet pokud můžeš... problém může být i ve vysoké teplotě teplotě karty.PavelD píše:tak jaky zdroj by jste mi prosím doporučily ?
Mě pořád není úplně jasné co je to za kartu (GS nebo GT?)
Ventilátor ventiluje? jak máš nastavené v biosu AGP?
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
co treba poradne vycistit pc od prachu... artefakty byvaji pri prehrivani jadra grafiky takze bych hledal problem tam
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- RainMakeR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo přesně tohle se mi stlao při cod2 a s moji grafikou(viz popis) vyčistil jsem žebrovani a větraček a už to je vpohodě.(použil jsem na to takovy ty špejle s vatou na čistěni uši )Don píše:co treba poradne vycistit pc od prachu... artefakty byvaji pri prehrivani jadra grafiky takze bych hledal problem tam
taky třeba zkus jiný ovladače
zdrojem to nebude.to by ti ta hra zamrzavala!!!!
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
- durod
- Středně pokročilý

- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: