čau doufán že se najde někdo kdo mi poradí. Mám pevné připojení k internetu 2,5Mb/s, stahování, poslech rádia přes net a vše ostatní funguje ok ale pokud například sleduji na internetu živé vyslílání nějaké televize tak se mě video neustále seká a ukládá do vyrovnávací paměti. podotýkám že v minulosti to nikdy nedělalo i když jsem měl pomalejší připojení (1Mb/s). nevíte kde by mohl být problém?? Zkoušel jsem vše co mě napadlo ale nic nepomáhá. Za případnou pomoc budu moc rád.
Vidím že se snažíte mi pomoct ale zatím mě nic nepomohlo. Pořád když se dívám na nějaké on-line vysílání nějaké TV tak se mě to pořád seká. Video se mě načte, začne se přehrávat cca 10-30 sec a pak se sekne a začne se znovu ukládat do vyrovnávací paměti. Pak zase tak 10-30 sec se video přehrává a znova se začne ukládat do vyrovnávací paměti. No a pak se po chvíli obraz sekne úplně a jede jenom zvuk......
A pokud si myslíte že je to tím že mám pomalej net tak jen tak pro orientaci:
Rychlost připojení k internetu: 2,437 Mbit/s
Rychlost stahování dat: 311,9 kByte/s
Za všechny rady budu rád ale zatím žádné z uvedených nepomohly
Seká se mi živé vysílání TV na internetu
- Adriano10
- Nováček

-
- hps
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- snapcase
- Začátečník

skus v prehravacoch nastavit vacsi buffer. teda myslim, nech sa pred spustenim dlhsie uklada do pamate...
pre WMP je to tusim Tools/options/performance/networkbuffering
nastav tam trebars 20 sekund a uvidis...mozno to pomoze..
pre WMP je to tusim Tools/options/performance/networkbuffering
nastav tam trebars 20 sekund a uvidis...mozno to pomoze..
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"
♪♫last.fm♫♪
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"
♪♫last.fm♫♪
- Topey
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...
Ale to nemuze byt prehravace,protoze zadna stranka s televizi neobsahuje vlastni prehravac,ale jen javascrip,kterej otevre do stranky WMP a kdyz rika,ze mu to u jinejch nedela,tak nebude asi problem v palyeru,ale na serveru.. A taky je dost nepravdepodobny,ze by se mu to takhle nacitalo kvuli poctu pripojenych lidi,protoze ty jejjich servery by meli mit velkou rezervu (zvlast On-Line TV) a kdyz by videli,ze jim stoupa navstevnost,tak by okamzite zvedli pocet serveru,popripadne upload...
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
No prehravacem to byt snadno muze, jelikoz autor nerika, ze na to kouka primo v prohlizeci, online vysilani muzes sledovat klidne i ve winampu, navic i z prohlizece se da snadno vytahnout adresa a koukat na to v necem jinym nez ve WMP. A vytizenost serveru kvuli poctu lidi je taky mozna, samozrejme, ze oficialni online TV by mely mit dostatecne dimenzovanou sit vcetne rezerv, ale kdo vi, jestli autor nesleduje nejake vysilani bratri z arabieTopey píše:Ale to nemuze byt prehravace,protoze zadna stranka s televizi neobsahuje vlastni prehravac,ale jen javascrip,kterej otevre do stranky WMP a kdyz rika,ze mu to u jinejch nedela,tak nebude asi problem v palyeru,ale na serveru.. A taky je dost nepravdepodobny,ze by se mu to takhle nacitalo kvuli poctu pripojenych lidi,protoze ty jejjich servery by meli mit velkou rezervu (zvlast On-Line TV) a kdyz by videli,ze jim stoupa navstevnost,tak by okamzite zvedli pocet serveru,popripadne upload...
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ