Gothic III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Je tu ješte někdo, komu to jako mě připadá nejlepší pod 2.0 ? Nemůžu si pomoct, ale pod 3.0 je to pozadí takové neprirozeně rozmazané.
Na tom pixel shader 3 screene to vyzera ako keby tam bolo v neprijemne velkej miere pouzite depth on field osobne by som si to urcite prestavil :)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
ThomasVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ThomasVT »

chtel bych vsechny strasne poprosit jesli by mi tu nekdo nedal odkaz na anglictinu na gothic 3 pls mam to v nemcine a nemecky neumim...
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

ThomasVT píše:chtel bych vsechny strasne poprosit jesli by mi tu nekdo nedal odkaz na anglictinu na gothic 3 pls mam to v nemcine a nemecky neumim...
A proč sis jej tedy koupil německy? :?
iks
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od iks »

ThomasVT píše:chtel bych vsechny strasne poprosit jesli by mi tu nekdo nedal odkaz na anglictinu na gothic 3 pls mam to v nemcine a nemecky neumim...
..\Dokumenty\Gothic3\UserOptions.ini

edit

SubtitleLanguage=German => SubtitleLanguage=English

:wink:
ThomasVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ThomasVT »

mno diky to este nemuzu resit pac mam dalsi problem! spustim gothic ale mam LCD 17" monitor a ten neumi vic nez 1024X768=>napise mi to input of signal na monitoru slysim normalne reklamy ale nic nevidim PLZ nejde zmenit rozliseni nejak jinak nez v menu hry? plz nevim co s tim
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

\Dokumenty\gothic3\useroptions.ini obsahuje nastaveni grafiky
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

Chlapi neviem ako vam ale mne to ide pekne na <>
mam 1.08 patch
Athlon 64 2300 Ghz pri 250 Mhz HTT
4x512 DDR 500
skusal som i rozne nastavovacky s cache v inicku a stale to ide pekne naprd.
hram 1280x1024 ale miestami je to fakt nehratelne i ked zmenim do 800x600 i ked dam detaily na min. Mam zapnute DOF a shadows na low. Neviete niekto poradit.
a samozrejme som vypol z background vsetok sw ktory by to mohol ovplyvnovat.
Ako Oblivion mal podobny svet a islo to asi tak 10x plynujesie a necachovalo to po kazdych 10 metroch. Ako ludia s PB sa mohli pohras s optimalizaciou
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nevim zkouseli ste dat ten post procesing na max?Nekde jsem cet, ze to urcuje kolik si hra bere pameti.Takze pokud mate 2Gb dejte to urcite na max.Taky hra blbe beha na Ati kartach.V pohode to od ati zvlada snad jen x1900 a vys.U NV se to da hrat na 7600Gt a vys.
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

MireC22 píše:Chlapi neviem ako vam ale mne to ide pekne na <>
mam 1.08 patch
Athlon 64 2300 Ghz pri 250 Mhz HTT
4x512 DDR 500
skusal som i rozne nastavovacky s cache v inicku a stale to ide pekne naprd.
hram 1280x1024 ale miestami je to fakt nehratelne i ked zmenim do 800x600 i ked dam detaily na min. Mam zapnute DOF a shadows na low. Neviete niekto poradit.
a samozrejme som vypol z background vsetok sw ktory by to mohol ovplyvnovat.
Ako Oblivion mal podobny svet a islo to asi tak 10x plynujesie a necachovalo to po kazdych 10 metroch. Ako ludia s PB sa mohli pohras s optimalizaciou
.. vitaj v klube aj mne to robi ked dam uuuuuplne vsetko na min mam ten isty pocet FPS tak je to vlastne jedno ci to hram na LOW alebo MAX a hadam to nebudem hrat LOW ked neni ziadny rozdiel vo vykone :roll: .... je to cele naprd naprogramovane a neoptimalizovane ....
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Nechodí to ani na X1900XT.Tady nebude problém v grafice,ale v tom procesoru,jak už se tu probíralo.Mám třeba 50 fps a je to nehratelný,proc na 100%,Raptor leze ze skříně,prostě sekaná jak prase,asi to chce ten dualcore.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Docela se divím, že se ještě neobjevil nějaký seriozní test náročnosti té hry. Třeba na Firingsquad by mohli něco udělat. Takhle je to jenom plno spekulací.
Goldnoob team proud member!
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

v jednom casopise testovali GK,CPU a RAM ... hodim sem par screenov ....

Obrázek Obrázek Obrázek
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Swat píše:Nechodí to ani na X1900XT.Tady nebude problém v grafice,ale v tom procesoru,jak už se tu probíralo.Mám třeba 50 fps a je to nehratelný,proc na 100%,Raptor leze ze skříně,prostě sekaná jak prase,asi to chce ten dualcore.
Přesně tak...o grafiku nejde...když zůstanu ve hře chvíli stát, aby si systém mohl vše z disku natáhnout, tak mi to na max detaily běží v pohodě nad 30 FPS...ale stačí se na tři vteřiny rozběhnout a okamžitě začne zase z disku tahat...teď mi má dorazit druhej giga paměti, tak uvidim, jak to pomůže...

EDIT : podle toho testu, co sem postnul RDK jsou dokonce redeony výkonější, než nvidie...(dokonce muj X1800XT 256, než 7900GTX 512 :? )...takže grafika není u téhle hry to hlavní :wink:
Naposledy upravil(a) Rajče dne pon 6. lis 2006, 10:14, celkem upraveno 2 x.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

jj dualcore hodne pomuze jelikoz pak jeden core pocita ten uzasny tages ochranu a druhy ma cas na hru samotnou. 2GB pameti jsou taky nutnost ikdyz 1.5GB by melo stacit.

hraju v 1280x1024 se vsim na max (AF pouze 8x) a poladenou viditelnosti a detaily aby bylo videt do vetsi dalky a nebylo tam to hnusne rozmazani a jednou zacas se to cukne pri nakem doloadovani ale tak na vterinku
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Thellwin píše:Docela se divím, že se ještě neobjevil nějaký seriozní test náročnosti té hry. Třeba na Firingsquad by mohli něco udělat. Takhle je to jenom plno spekulací.
Testy máš všude výše, od uživatelů tohoto fóra. A nejde o spekulace, ale o zkušenosti, a žel značně negativní, co se technické stránky hry týče, že se člověk pomalu nedostane ani k té obsahové.

edit: Jinak testy na US serverech ještě nejsou zřejmě proto, protože US vydání hry ještě nevyšlo. Měl by to vydat namísto JoWoodu Aspyr, a to teprve dne 20. listopadu 2006

http://www.aspyr.com/product/info/54
show must go on..
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

shadow píše:
Thellwin píše:Docela se divím, že se ještě neobjevil nějaký seriozní test náročnosti té hry. Třeba na Firingsquad by mohli něco udělat. Takhle je to jenom plno spekulací.
Testy máš všude výše, od uživatelů tohoto fóra. A nejde o spekulace, ale o zkušenosti, a žel značně negativní, co se technické stránky hry týče, že se člověk pomalu nedostane ani k té obsahové.

edit: Jinak testy na US serverech ještě nejsou zřejmě proto, protože US vydání hry ještě nevyšlo. Měl by to vydat namísto JoWoodu Aspyr, a to teprve dne 20. listopadu 2006

http://www.aspyr.com/product/info/54
Jj a prej tam nebude ta přiblblá ochrana, ale nějaký securom nebo tak něco, takže by to mělo jet normálně.... Tím pádem je docela dost možný, že se výsledky testů budou lišit od toho co vidíte doma :) Navíc pochybuju, že to budou testovat na jednojádru, takže i tak to pro většinu lidí bude k ničemu.. a to mě docela vadí, protože já tu hru chci, ale neodvažuju se ji kupovat :(
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

to ze tam bude securom to se vi ale bugy tam budou stejne jelikoz patch 1.08 neni zrovna dvakrat stabilni spis bych rekl ze je dvakrat nestabilni oproti releasu EU ci patchi 1.01 ci jaxe ten prvni jmenoval. osobne jsem odlozil gothic do supliku kde bude cekat nez vyresi vsechny ty bugy a stabilitu a do te doby si budu uzivat NWN2 ktere zitra dorazi z uk
kooi
Nováček
Nováček

Příspěvek od kooi »

Mne sa problemy (performance, bugy) do velkej miery vyriesili az ked som po Patch_1.08 zacal novu hru. Moj dovod bol sice povodne aby zacal fungovat "chest autoleveling" (obsah chestov podla vasho levelu), no po zacati novej hry som si uvedomil, ze vsetko ide nejak lepsie a hra sa stala uz celkom hratelnou.
Ak to budete skusat, prosim nezabudnite si backupnut povodny save dir. ... aby ste mi potom nemuseli nadavat, ze Vam to nic neprinieslo iba, ze ste prisli napr o 30 levelov.
MB: Gigabyte EP35 DS4 | CPU: C2D 8400 3,0@3,6 Ghz, Noctua U9 | RAM: 4 GB Corsair CM2X2048-6400C4DHX, CL4,4,4,12 - 2,1V | VGA: Leadtek GF 8800 GTS 512 | HD: Hitachi HDP725025GLA380 250GB + Seagate ST3500320AS 500GB | DVDRW: Pioneer DVR 111 | Case: Chieftec Aegis | Display: LCD 22" Iiyama PL2206W
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

shadow píše:Testy máš všude výše, od uživatelů tohoto fóra. A nejde o spekulace, ale o zkušenosti ...
Jenže se dost rozcházejí, navíc pokud si člověk projde Gothic fórum, které jsem tady linkoval (pár stran zpět) tak nároky každého na plynulou hru jsou trochu jinde.

Prostě bych chtěl kompletní test Na různých grafikách, single and dual core, 1GB Ram vs. 2GB Ram. Různé kombinace předchozího. Pěkně v jednom článku.
Goldnoob team proud member!
Oblak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oblak »

radekhulan píše:
A proč sis jej tedy koupil německy? :?
to je otázka...asi neměli anglickou skladem :lol:
Jaký je tu bez papamobila klídek....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“