Pomala odezva site pri sdileni

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Alles
Nováček
Nováček

Pomala odezva site pri sdileni

Příspěvek od Alles »

Potreboval bych radu. Mame v kanclu 4 pocitace spojene do site pres switch. Do switche je jeste pripojeny ADSL modem/router. Problem je, ze odzva site je silene pomala. Napr. otevreni sdileneho adresare trva dlouho, zmena sitove tiskarny taky dlouho,... Prenos dat po siti je vsak plnou rychlosti, ping na pocitac s daty je do 10ms (vetsinou tak 3-4ms, za to muze kerio firewall) Sitovky maji rucne nastavenou rychlost 100 Mbps/Full duplex. Fakt nevim, kde je problem - asi u pocitace s daty. Je fakt utrpeni zmenit pri tisku jednu tiskarnu za druhou - to trva vzdy tak minutu. Neda se u sdileni nastavit nejaka vyssi priorita? Diky za kazdou radu!
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

tohle obcas wokna delaji, souvisi to s vyhodnocovanim opravneni pristupu myslim, zkus na tento thread upozornit pres SZ donyho
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zkus si stahnout utilitku BROWMON z MS resourcekitu a zkontroluj s ni, kterej pocitac dela siti browser a co vidi
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Alles
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alles »

At hledam jak hledam, tak BROWMON nemuzu najit. Predtim jsem to nenapsal, na vsech pocitacich je Win XP. Browmon jsem nasel jen ve spojitosti s NT a ani tak se mi ho nikde nepodarilo stahnout. Neni nejaky jiny zpusob?
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“