U mně vše OK i po všech flastrech.johny128 píše:pozor, dnes MS vypustil rekordny pocet zaplat, upozornujem, neviem ako u vas, ale mne po nainstalovani + restart zacal pocitac robit naozaj velmi cudne veci, osobne nepodporucam instalaciu!!! .
FAQ: Informace týkající se Windows XP SP2
Moderátor: Loki5567
- Shit
- Odborník PCT
- johny128
- Začátečník
na nb to ide tiez v poho..ale to co mi spravila ta sietovka proste nepochopim...a nahodou kratko potom ako som stiahol updaty a restartol kompShit píše:U mně vše OK i po všech flastrech.johny128 píše:pozor, dnes MS vypustil rekordny pocet zaplat, upozornujem, neviem ako u vas, ale mne po nainstalovani + restart zacal pocitac robit naozaj velmi cudne veci, osobne nepodporucam instalaciu!!! .
- zombux
- Odborník PCT
zdá se, že 3 záplaty který včera vyšly, byly špatný a dneska jsou ke stažení nový verze - MSBSA je našel znovu
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Shit
- Odborník PCT
- zombux
- Odborník PCT
to je divný, já včera stáhnul a nainstaloval všechny záplaty co vyšly, a dneska mi MSBSA hlásil že jsou 3 flastry starý... hm možná to je tim že jsem ještě nerestartoval ale po instalaci flastrů MSBSA tvrdil že flastry mám, tak nevimShit píše:Já je mám stažený dneska a digitální podpis u flastrů pamatuje "Frantu Josefa"zombux píše:zdá se, že 3 záplaty který včera vyšly, byly špatný a dneska jsou ke stažení nový verze - MSBSA je našel znovu
Pfizer & Moderna inside
- Shit
- Odborník PCT
Já ten humáč radši ani nepoužívám. Tohle je zajímavější http://www.novinky.cz/04/95/53.html
- dadge
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
problem s theme v sp2
Ako sa wo winxp so sp2 zmenit uxtheme.dll tak aby som mohol insatlovat nove themes a msstyle lebo som skusal ten co je na sp1 a win proste nesiel vypisal chybu ze ho nenasiel tak mi prosim poradte dik
- jeryz007
- Nováček
-
problem po instalaci sp2 :( :)
tak machri a machrice mam problem s kterym si fakt uz nevim rady po instalaci winxp prof sp2 na noteboo hp compaq nx 9020
se mi zastavuje ci spozduje cas uz nevim jak to opravit nebo co s tim udelat pls help me (build 2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158: Service pack2)
ps pokud potrebujete vicero info o systemu pripojim pozdeji me by zajimalo jestli se stim uz nekdo setkal jinak xpxka sem reinstaloval a se sp2 stejny problem
,,, kill bill vol. 3
se mi zastavuje ci spozduje cas uz nevim jak to opravit nebo co s tim udelat pls help me (build 2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158: Service pack2)
ps pokud potrebujete vicero info o systemu pripojim pozdeji me by zajimalo jestli se stim uz nekdo setkal jinak xpxka sem reinstaloval a se sp2 stejny problem
,,, kill bill vol. 3
Naposledy upravil(a) jeryz007 dne čtv 17. úno 2005, 23:20, celkem upraveno 1 x.
- Shit
- Odborník PCT
Re: problem po instalaci sp2 :( :)
Nevěřím, že to je SP2.jeryz007 píše:po instalaci winxp prof sp2 na noteboo hp compaq nx 9020
se mi zastavuje ci spozduje cas uz nevim jak to opravit nebo co s tim udelat pls help me (build 2160)
//pavel.minarik: ja taky ne (nechtelo se mi dalsi post, tak ten edit, stejne jsem nic noveho neprinesll)
- jeryz007
- Nováček
-
zprava pro Mr. SHIT and pavel.minarik
koukam panove ze jste rychli kdyz se nekdo splete ale s odpovedi na dany problem vam to trva jaksi dlouho aspon kdyby ste napsali nevim nesetkal jsem se stim atd... bla bla bla
- zombux
- Odborník PCT
Re: zprava pro Mr. SHIT and pavel.minarik
sorry ale my nemůžeme vědět všechno zkoušels na to zkusmo live distribuci linuxu jestli to bude dělat taky? tohle mi připadá spíš jako hardwarovej problémjeryz007 píše:koukam panove ze jste rychli kdyz se nekdo splete ale s odpovedi na dany problem vam to trva jaksi dlouho aspon kdyby ste napsali nevim nesetkal jsem se stim atd... bla bla bla
Pfizer & Moderna inside
- jeryz007
- Nováček
-
- Shit
- Odborník PCT
- johny128
- Začátečník
- Shit
- Odborník PCT
- johny128
- Začátečník
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- l0k1
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
.
Zdravim,
tak nainstaloval som si WIN XP Pro. zacnem instalovat ENG. SP2, rozbali sa, zacne sa instalovat a tak v polke vypise neico v zmysle : error create catalog files...
cim to moze byt? poskodeny subor neni, stahoval som to 2x a robi to iste
tak nainstaloval som si WIN XP Pro. zacnem instalovat ENG. SP2, rozbali sa, zacne sa instalovat a tak v polke vypise neico v zmysle : error create catalog files...
cim to moze byt? poskodeny subor neni, stahoval som to 2x a robi to iste
- uncle meat
- Nováček
-