windous 98 mi hlasi ztracene clustery

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
kopec121
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

windous 98 mi hlasi ztracene clustery

Příspěvek od kopec121 »

zdravim potreboval bych pomoct windous 98 mi hlasi ztracene clustery a taky nevim jestli to nema neco spolecneho s tym ze se mi co chvilku sekne icq a musim restartovat pc taky mi nejdou spustit nove nainstalovane programi a pisou mi: program provedl neplatnou operaci a bude uzavren... prosim poradte nekdo moc dik
:) za odpoved
Intelman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Intelman »

Spusť Scandisk a taky zkontroluj SMART v HDDLife nebo EVERESTu, jestli ten disk neodchází, ale je dost možné, že je jen poškozený systém. U Win98 to není nic neobvyklého.
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

to je podle mě spíš záležitost HDD... projeď to scandiskem a dej zkontrolovat i povrch disku... uvidíš, že tam ztracený clustery najde a pokusí se je uzamčít aby na ně už nezpisoval, protože z toho pak vznikaj ty chyby... pokuď by se ti ty chybný clustery už nedělaly další tak je to ok a dá see s tím žít, ale když by se po čase objevovaly další, tak se disk chystá na věčnej odpočinek :wink:
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
kopec121
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kopec121 »

jo zdravm no tak dik jsem to projel ten disk ale jako no nic moc tak jsem se na to nastval a a hodil jsem to pc do srotu bo co stejne to byla stara ludra :wink:
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“