Vypnuti biosu pri instalaci

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
LukeCJ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Vypnuti biosu pri instalaci

Příspěvek od LukeCJ »

Stahl sem si msi live update , naslo mi to novy biosy , stahlo mi to je a pri flashovani mi spad kompl ukazala se mi modra obrazovka a neco ze jestli je to porvy co vidite tudle obrazovku tak restartujte pocitac a po restartu jenom sviti kontrolky u pc, cd romka jede , vetrakz fungujou , jenom na obrazovce se nic neobjevi ,takze mi nejspis odesla zakladni deska , nedala by se jeste nak zachranit?
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Odnést do prvního lepšího PC servisu. Pravděpodobně půjde jen o špatně flashlý BIOS. Ještě proveď resetnutí nastavení BIOSu pomocí, jumperu poblíž baterky tzv. "clear CMOS". Ale to ti pravděpodobně nepomůže. V servise si s tím již poradí. Předpokládaná cena je 300-500 CZK.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak pokud je v záruce tak reklamuj, pokud ne tak fleshni spravnej bios, stejna deska a za chodu prendej švába ale neni to bez záruky.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

OT: A porad ti vyrobci si s podobnyma vychytavkama nedaji pokoj. Nejsi prvni a 100% ani posledni. Flashovat BIOS po win je sice vec realna nicmene naprosto nevyspytatelna.
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
LukeCJ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LukeCJ »

Tak jo dneska to jdu odnýst ke kámošovi do servisu,problém je v tom že sem to poté zkoušel několikrát zapnout a začalo se mi kouřit z desky těsně nad grafárnou ,tak sem zkusil dát grafárnu do mého druhého PC a obraz taky vůbec nenaskočil , takže mi nejspíš shořela grafárna a základní deska , tak se bojím aby to ještě neodneslo CPU,HDD nebo paměti ,no uvidíme doufám že to nebude tak zlý, každopádně dík za odpovědi
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

V takovém případě již nepouštět dokud u toho nebude profík. Samozdřejmostí je při takové operaci odpojit vše co není potřeba k flashování BIOSu. Mechaniky, disky, modemy, zvukové karty, apod.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“