chybí "díra" na mikrofon :)
Moderátor: Eddward
- MEDwjet
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
chybí "díra" na mikrofon :)
zdarec...hele sem uplna pc lama.....v zadu na skrini by mela bejt prej ruzova kulata dira na zapojeni mikrofonu ale ja tam zadnou nemam
.... da se to nejak poresit abyych mohl zapojit mikrák? dik cuz
viude
- n0zZle12
- Začátečník

nemusi byt akurat ruzova ale vecsinou je kukni sa tam kde mas zapojene repraky/sluchatka tam niekde vedla... a ked ta take nic nemas tak si musis kupit zvukovku. Zvuk mas?
MB: MSI K8N Neo3-F + pasivny chladic North Bridgu NB47J + vetrak na ofukovanie CPU: AMD Athlon 64 3000+ s754 (Venice) + AC Freezer 64Pro RAM: 512MB DD400MHz PC3200 VGA: MSI ATI x1650pro HDD: Maxtor 6L160M0 160GB ZDROJ: 350W ALLIED MYS: Razer Copperhead 2000 DPI Tempest Blue PODLOZKA: Everglide Titan Gaming Mat MONITOR: Philips 107E CRT 17"
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: chybí "díra" na mikrofon :)
Co máš za desku? Dopln si podpisMEDwjet píše:zdarec...hele sem uplna pc lama.....v zadu na skrini by mela bejt prej ruzova kulata dira na zapojeni mikrofonu ale ja tam zadnou nemam.... da se to nejak poresit abyych mohl zapojit mikrák? dik cuz
- DAveDOG
- Mírně pokročilý

- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Navic ta dira nemusi byt jen ruzova...
muze mit i milion jinych barev.
Hlavne nam napis, co mas za desku a uz to poresime
muze mit i milion jinych barev.
Hlavne nam napis, co mas za desku a uz to poresime
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- MaTTo S
- Začátečník

-
A ako konecna moznost ze ti PC skladal odbornik ktory proste zabudol vylomit z toho plechu zadneho kde mas konektory vystup na mikrak a narval to tam tak ,, mam to odskusane sam som takto nemal vylomeny jack na zvukovke a firewire a zistil som to az po pol roku ked som dosku vybral z bedne lebo som tieto vecicky nikdy nepouzil -- takze aj toto je moznost a pri rychlom skladani sa to moze dost lahko stat pri nepozornosti pretoze vyrobca dosky vylame len zopar dier a niektore mu ostanu nevylamane tak to pak treba samo domo .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .