FEAR nepodporuje, isto?Chcip píše:Problém je ale s hrami. NHL06,FEAR,NFS nepodporují širokoúhlé rozlišení, obraz se rostáhne a rozmaže....
http://www.widescreengamingforum.com/sc ... s/fear.php
Moderátor: maXXmilian

FEAR nepodporuje, isto?Chcip píše:Problém je ale s hrami. NHL06,FEAR,NFS nepodporují širokoúhlé rozlišení, obraz se rostáhne a rozmaže....

Co sa tej Fify07 tyka, ako to ze ti to povolilo rozlisenie 1280x720???RainMakeR píše:fifu mam doma a umi myslím jen 1280/720(jediný widescreen rozlišo) a max co podporuje je 1280/1024pista6104 píše:Cawte chcem si tento monitor kupit...jak je to s hrami???
Podporuju tieto hry rozlisko 1440x900??
Fifa07
PES6
FEAR
Battlefield 2
Atd.???
jinak BF2 a FEAR tam by neměl byt problem.u PES nevim

Co som k tomu nasiel tak standardne tak ako u Fear Combat treba upravovat "ini" subor.Wuuduu píše:FEAR nepodporuje, isto?Chcip píše:Problém je ale s hrami. NHL06,FEAR,NFS nepodporují širokoúhlé rozlišení, obraz se rostáhne a rozmaže....
http://www.widescreengamingforum.com/sc ... s/fear.php

Tak to hned reklamuj zrejme vadny kus. Aj to sa stavapyc píše:Caute lidi mam problem s tymto monitorom samsung 940BW asi mu nadobro odzvonilo po mesiaci prevadzaky konkretne som si ho kupil 30.09.2006 a niekedy nenabehne obraz niekedy len tak z nicoho nic sa stane ze z rohou sa mi rozsiria fialove mraky na cely monitor potom to cele zcerna a neda sa nic robyt po 5 - 10 min sa obraz vrati a tvari sa ako keby sa nic nedialo neviete niekto v romto poradit uz ma to stve trva to asi tyzden a je uplne jedno co je spustene ci je to prehliadac na nete,telka alebo nieaka hra alebo cad please help me

Vtedy to vyzera zhruba ako na 17" monitorePetoS píše:mhm dakujem a mohli by ste prosimvas zmerat rozmery videa (v cm) 4:3 ak su tam tie pruhy, ze ake velke asi to video je? Dik.

necakaj od lacnej 20-tky nejaky extra kvalitu, ma problemy s dvi, kde preblikava obraz, na dsub ide dobre, ale zas dsub nieje uz to prave orechovesipmart píše:Tak já bych si ho teda nekoupil myslím zatím žádný widescreen 19ku...viděl jsem ho na vlastní oči v jednom větším obchodě a je to fakt na výšku moc úzký....působí ten monitor hodně malým dojmem oproti klasické 19c LCD....ale tak někdo rozmýšlí, koupí ho a je jasný, že si na to zvykne a pak bude říkat....jooo to je super, klasiku bych už nechtěl...ale třeba fakt nechtěl.) já teď tak nějak sleduju trh s lcd a asi si vyberu Samsung 204B, je to 20ka, klasický 1600x1200 na něm jde...velký monitor, super na hry, v poho na filmy...cena nějakých 9100 se dá sehnat...radši 2 připlatím než dneska levné W.
můj názor...

Jasne cez vikend sa k tomu dostanem a hodim tu nejaku minirecenziu na MWcko. Zatial mozem len povedat ze som nadmieru spokojny a mozem odporucit kazdemu kto chce pozerat TV pocas brovsovania po nete alebo pocas hrania Countera ako jakenas píše:Shack : Udelej taky prosim nejakou mini recenzi na MW...