Sdílení internetu ve Win XP

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Martin Šádek
Nováček
Nováček

Sdílení internetu ve Win XP

Příspěvek od Martin Šádek »

Nemohu zapnout sdílení internetu ve Win XP. Při dokončování tohoto úkonu mi to napíše "Zadaná služba není nainstalovaná služba". Poradí mi někdo jak vyřešit tento problém ? Díky.
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Pozri sa do závislostí či nie je zakázaná nejaká služba na ktorej to závisí.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Martin Šádek
Nováček
Nováček

Jaké závislosti máš na mysli ?
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Vo vlastnostiach služby sú v poslednej záložke služby na ktorých tá služba závisí, tak sa treba pozrieť či neiktoré z nich nie sú zakázané.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
Martin Šádek
Nováček
Nováček

Opravdu nevim kde hledat nebo co máš na mysli. Poraď přesněji kde ty závislosti najít. Díky
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

Martin Šádek píše:Opravdu nevim kde hledat nebo co máš na mysli. Poraď přesněji kde ty závislosti najít. Díky
Klikni pravým tlačítkem na Tento počítač - vyber Spravovat - otevře se okno Správy počítače - rozbal Služby a aplikace a klikni na Služby.
V pravém okně najdi Sdílení připojení k internetu - musí být služba spuštěna - pokud není, tak na ni klikni pravým - Vlastnosti a tam ji spustíš. Pokud bys ji měl spuštěnu, tak se na poslední kartě Závislosti podívej, na čem je služba závislá a zkontrluj, jestli ti ty služby běží.
Toshiba Satellite
Martin Šádek
Nováček
Nováček

je to divný ale službu sdílení připojení k internetu jsem tam nenašel, proto to asi nemůžu spustit. Jak jí tam mám přidat ?
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

Martin Šádek píše:je to divný ale službu sdílení připojení k internetu jsem tam nenašel, proto to asi nemůžu spustit. Jak jí tam mám přidat ?
Ona se nazývá přesně: Brána Firewall / Sdílení připojení k internetu (ICS)
Toshiba Satellite
Martin Šádek
Nováček
Nováček

tak to tam taky nemám
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Martin Šádek píše:tak to tam taky nemám
Nemáš systém upravený niečim ako nlite ?
Obrázek
Manox
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Manox »

Myslim ze by si si mal doinstalovat sluzby v control panel add/remove programs add/remove vindows komponents no a tam zaklikni network services
Martin Šádek
Nováček
Nováček

Tak už jsem to vyřešil, přerazil jsem wokna a už to běhá jak má. Díky všem.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“