vypínání explroreru při spuštění videa
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
vypínání explroreru při spuštění videa
Mám velkej problém.Stáhnul jsem si video ve dvou částech(rarech) ,ale vždy když se ho pokusím spustit(už když jen kliknu na tu ikonu) tak mi to restartuje explorer a napíše neznámou chybu,samozřejmě to ani nepřehraje to video.Užř se mi to stalo u druhého souboru(ten první soubor byl z jiného zdroje s jinou velikostí,od jiného uživatele,ale teké ve dvou částech(rarech)
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: vypínání explroreru při spuštění videa
A že by si nám napsal format videa????spider-x píše:Mám velkej problém.Stáhnul jsem si video ve dvou částech(rarech) ,ale vždy když se ho pokusím spustit(už když jen kliknu na tu ikonu) tak mi to restartuje explorer a napíše neznámou chybu,samozřejmě to ani nepřehraje to video.Užř se mi to stalo u druhého souboru(ten první soubor byl z jiného zdroje s jinou velikostí,od jiného uživatele,ale teké ve dvou částech(rarech)
Explorer jako programové prostředí nebo IE?
- spider-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
AVI,programové prostředí i IE.Dzin píše:A že by si nám napsal format videa????spider-x píše:Mám velkej problém.Stáhnul jsem si video ve dvou částech(rarech) ,ale vždy když se ho pokusím spustit(už když jen kliknu na tu ikonu) tak mi to restartuje explorer a napíše neznámou chybu,samozřejmě to ani nepřehraje to video.Užř se mi to stalo u druhého souboru(ten první soubor byl z jiného zdroje s jinou velikostí,od jiného uživatele,ale teké ve dvou částech(rarech)
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Avi je jen kontejner, muže to byt cokoliv....spider-x píše:AVI,programové prostředí i IE.Dzin píše: A že by si nám napsal format videa????
Načti to do programu GSspot tam nám to ukaže co to je a jaké to ma kodeky...
Jelikož Ti padá explorer tak možná konflikt kodeků...nemáš tam v PC svinstvo jako je all in one, K-lite??? neco takoveho?