Zaseknutí Windows při nabíhání

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
boost1717
Nováček
Nováček

Zaseknutí Windows při nabíhání

Příspěvek od boost1717 »

Dobrý den, mam problem...
Občas se mi stane, že když zapnu PC a nabíhají Windows (jak je to logo a pod tim loading), že to nabíhá, nabíhá, asi tak 3 minuty a pak se ten loading zasekne a už to nenaběhne... V lepším případě se stane, že to teda naběhne po těch 3 minutách. Možná je dobrý zmínit, že vždycky, když ten loading začne nabíhat tak dlouho, oranžová kontrolka u power button (je tam ještě i zelená) BLIKÁ. Když to naběhne normálně, tak SVÍTÍ. No... A teda když se to zasekne, tak už to pak jde spustit jenom v nouzovém režimu. A nebo musim přeinstalovat Windows. Když je přeinstaluju, tak na týden mám pokoj. Po cca týdnu se to z ničeho nic zase sekne... Takhle už jsem přeinstalovával Windows asi 10x... Nevíte čím by to mohlo být???

//Dony: opraven nazev threadu
Athlon 64 3700+ @ 2.7GHz
ATI Saphire Atlantis Radeon X1800XT
2GB RAM
160 GB HDD - Segate Barracuda
poker10
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od poker10 »

skusil si pc prest antivirakmi??
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jako prvni si oprav přišernej název threadu!!!
Projed RAM memtestem, pak PRIME95, antivir a ad-awarem taky to proskenuj....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: !!!!!!!!!!!!! Zaseknutí Windows při nabíhání !!!!!!!!!!!

Příspěvek od Mike.Ace »

boost1717 píše:Dobrý den, mam problem...
Občas se mi stane, že když zapnu PC a nabíhají Windows (jak je to logo a pod tim loading), že to nabíhá, nabíhá, asi tak 3 minuty a pak se ten loading zasekne a už to nenaběhne... V lepším případě se stane, že to teda naběhne po těch 3 minutách. Možná je dobrý zmínit, že vždycky, když ten loading začne nabíhat tak dlouho, oranžová kontrolka u power button (je tam ještě i zelená) BLIKÁ. Když to naběhne normálně, tak SVÍTÍ. No... A teda když se to zasekne, tak už to pak jde spustit jenom v nouzovém režimu. A nebo musim přeinstalovat Windows. Když je přeinstaluju, tak na týden mám pokoj. Po cca týdnu se to z ničeho nic zase sekne... Takhle už jsem přeinstalovával Windows asi 10x... Nevíte čím by to mohlo být???
Co zkusit jiny zdroj? .)
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
boost1717
Nováček
Nováček

Příspěvek od boost1717 »

Ehm... Sakra ja jsem laik... Co je thread? :)
Jinak antivirama jsem to projel a zdroj jsem si teď koupil novej 500W Chiftec...
Nemůže to bejt třeba HDD?

//Dzin: to je název toho vlákna přispevku :) žadné help, vykřičniky apod. melo byto co nejstručeni a nejpresneji vystihovat problem...
Athlon 64 3700+ @ 2.7GHz
2GB RAM
boost1717
Nováček
Nováček

Příspěvek od boost1717 »

Jo... Tak sory za ty vykřičníky no... Hele tak projel jsem to Ad-Aware a našlo to nějáký Criticaly. Dal jsem je do Quarantine. Mám ty quarantine pak vymazat?
Athlon 64 3700+ @ 2.7GHz
2GB RAM
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“