Firefox 1.0.X & 1.5 & 2.0 & update prvniho postu
- Thellwin
- Administrátor

- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- wallot
- Středně pokročilý

-
Sem tam se mi ve FF2 stane po klinuti na nejaky odkaz ze FF zacne otevirat miliardu novych oken (mam otevirani v zlozkach takze miliardu novyxh zalozek) Zavru cele okno zkusim znovu a jedeto. Kde muze byt chyba?
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No je zajímavý, že řada skinů byla už dávno funkčních jen pro 2 beta a ty starší pro 1.5 nejsou ještě aktualizovány.zombux píše:Modern Grey ale funguje, i když ne 100%ně, místy to vypadá jako by tam ten skin nebyl... škoda že už nefunguje FirefoxModernka-spel píše:Škoda, že zatím nemá FF 2.0 podporu mých oblíbených motivů BlackShift, GoldShift a ostatních Shift.
- shadow
- Středně pokročilý

heleďte jsem blbej já, nebo to je blbá featura nového FF dvojkové řady. Mám na mysli tu šipku, která se zozbrazí při otevření se vícero panelů, a na kterou musím kliknout, abych se posunul - na ten další panel. Anebo se další panely pak sesortují podobně jako když máte v Bookmark Toolbar Folder vícero bookmarků a nevejdou se Vám na screen.
Co chci?
Chci, abych mohl mít na screenu otevřeno třeba 30 panelů, každej třeba na šířku jen pár pixelů, ale nechci klikat vpravo na liště na nějakou debilní šipku, abych se posunul k těm dalším, to velice zdržuje a je otravné.
Nevíte, jak se to dá nastavit?
edit: tedy zdá se mi, že přechozí verze FF umožnovala v liště o dost menší šířku panelu, a tak se mi jich v 1280px vyšlo cca 30 , teď tak 10-12..
Co chci?
Chci, abych mohl mít na screenu otevřeno třeba 30 panelů, každej třeba na šířku jen pár pixelů, ale nechci klikat vpravo na liště na nějakou debilní šipku, abych se posunul k těm dalším, to velice zdržuje a je otravné.
Nevíte, jak se to dá nastavit?
edit: tedy zdá se mi, že přechozí verze FF umožnovala v liště o dost menší šířku panelu, a tak se mi jich v 1280px vyšlo cca 30 , teď tak 10-12..
show must go on..
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
velice jednoduseshadow píše:puvodni zprava zkomprimovana
Do adresniho radku napis "about:config" vyhledej si polozku a nebo si ju vytvor "browser.tabs.tabMinWidth" a hodnotu vloz placnu treba 1 no a pak restartuj FF a tralalala je to
edit: predchozi verze imho zadnou podobnou feature nemely.....
edit2: k tomu bla bla bla, melo to znacit to ze ten problem se dal popsat jednou vetu typu "jak odstranit tu sipku tech tabu" a nemusel ses tady hodinu rozepisovat
Naposledy upravil(a) Coololooser dne pát 10. lis 2006, 17:13, celkem upraveno 2 x.
0118 999 881 999 119 7253
- shadow
- Středně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

Tohle mi taky trochu vadilo, protože jsem z předchozích verzí byl zvyklý mít v jednom okně miliardu panelů, ale na druhou stranu se mi ten nový způsob zdá přehlednější a navíc je vpravo k dispozici tlačítko, které ti vyjede seznam všech panelů (viditelných a neviditelných) takže pohyb po nich je velice rychlý 
Ale asi si tu hodnotu tak zmenším, než jak je defaultně nastavená
Ale asi si tu hodnotu tak zmenším, než jak je defaultně nastavená
Goldnoob team proud member!
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- zombux
- Odborník PCT

přesně tak, já osobně mám operu otevřenou tak v 4-7 oknech (všechno to je jeden proces takže to v pohodě funguje), a v každým taby podle zaměření - v jednom fóra, v druhým blogy, atd.Thellwin píše:Než mít otevřenejch 100 tabů v jednom okně, tak to už si ten FF radši pustím 2x po 50 tabech (atd.)
ignorelist: kremrole a dezoláti
- shadow
- Středně pokročilý

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

Jen jeden prázdnej tab. Ale to nějak pořeším, to jen kdybys to věděl okamžitě, abych to nemusel řešit
.
edit ten prázdnej tab nejde ani zavřít. Pořád zůstává.
edit ten prázdnej tab nejde ani zavřít. Pořád zůstává.
Naposledy upravil(a) shadow dne pát 10. lis 2006, 19:30, celkem upraveno 1 x.
show must go on..
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nezustal ti nekde na pozadi viset spravce stahovani nebo doplnku? pripadne celej proces firefox?shadow píše:Jen jeden prázdnej tab. Ale to nějak pořeším, to jen kdybys to věděl okamžitě, abych to nemusel řešit.
edit1: nemas nainstalovane tabmixplus?
edit2: kdyztak mi napis na icq@msn a poresime tam...
0118 999 881 999 119 7253
- Thellwin
- Administrátor

Když už jsme u toho visení na pozadí ...
Bohužel jsem se u verze 2.0 opět s tímto setkal. Občas se FF po spuštění uhnízí jenom jako proces v TM, ale jinak nic. Naposled jsem tím trpěl u nějaké verze nižší než 1.5 a to pořádně, že mě to štvalo hodně. 1.5 byla v tomto ohledu super a nestalo se mi to nikdy. Až zase teď. Ale není to nic drsatického, výskyt minimální.
Bohužel jsem se u verze 2.0 opět s tímto setkal. Občas se FF po spuštění uhnízí jenom jako proces v TM, ale jinak nic. Naposled jsem tím trpěl u nějaké verze nižší než 1.5 a to pořádně, že mě to štvalo hodně. 1.5 byla v tomto ohledu super a nestalo se mi to nikdy. Až zase teď. Ale není to nic drsatického, výskyt minimální.
Goldnoob team proud member!
- shadow
- Středně pokročilý

ne, nic mi neběží, a jak jsem výše editnul, tan tab nejde ani zavřít. Prostě kliknete na křížek a nic. Vrácení "browser.tabs.tabMinWidth" do původní hodnoty nemá vliv. Jestli jsem v tom about:config něco omylem neodklik
Přinejhorším to reinstallnu
edit: zavřít panel /close tab / ctrl+W také nefunguje, vždy ten první tab zůstane, ostatní jdou normálně zavřít.
Přinejhorším to reinstallnu
edit: zavřít panel /close tab / ctrl+W také nefunguje, vždy ten první tab zůstane, ostatní jdou normálně zavřít.
show must go on..
- zombux
- Odborník PCT

- shadow
- Středně pokročilý

Opět dobrý odhadzombux píše:
a není to náhodou nastavení "zobrazit tab bar i když není potřeba"?
Opravdu ale nechápu význam této funkce. Neřeknu skrytě. Ale v menu
show must go on..