Gothic III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

jestli jste nezaznamenali, tak vyšel nový patch...

http://www.ggmania.com/?smsid=22656

ale řeší pouze:

- fixes an issue where trying to save a game would
crash/hang the program with a memory related errormessage
show must go on..
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

diky. kvuli tomuto to mimo jine nehraju jelikoz to ten save i poskodi furt stridat normal save a autosejv byl opruz
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

a kedy uz vydaju normalny patch :roll: ... prvy opravoval hlavne padanie (crash a atd) druhy opravoval AI (co som nepocitil zmenu) a treti crash ked sa uklada?? .... ti si davaju riadne nacas ....
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Tak přece jen !! Z dnešního článku na bonuswebu :
A pozor, během dneška se na internetu s velkou parádou objeví i hratelná demoverze vynikajícího epického RPG Gothic 3 od Piranha Bytes, v níž mrknete na začátek hry a nahlédnete do několika lokací. Demo bude pochopitelně ke stažení i na BonusWebu, a tak zůstaňte naladěni!
Tak si to můžu otestovat i na mým šrotišti :D
Jen mě napadá proč to dělají... Vždyť si na tu hru 70% lidí stěžuje... Možná to bude bez té vražedné ochrany kvůli blížícímu se vydání v usa, takže by to teoreticky mohli zkusit i ti, co už hru mají koupenou a napsat, jestli je rozdíl v náročnosti...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

je to tady...demo na gothic 3,plnou sice mám,ale demo si stáhnu učtiě,zkusim jak je na tom s plynulostí

Kód: Vybrat vše

http://www.extreme-players.de/download.php?id=11415
PavelD
Začátečník
Začátečník

dotaz ke hře

Příspěvek od PavelD »

Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek
zdravím jsem velky fanda serie gothic a chcy si koupit i 3 díl proto se vás chcy zeptat jestly ho zozchodím na mém pc

procesor celeron 2600mhz

1024 mb ram

leadtek winfast 7600GT TDH
děkuji za odpověd
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

urcite ti pojde, ale dost velkou brzdou bude procesor... RAM sa este da (aj ked 2GB...), grafika tiez, ale Celer na 2,6Ghz, no nic moc
.
PavelD
Začátečník
Začátečník

Re

Příspěvek od PavelD »

jak myslíš že mi to pude rozliseí a detaily
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Vzhledem k tomu jak to jede lidem s výkonější sestavou bych tak optimistický nebyl.
Goldnoob team proud member!
PavelD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PavelD »

takže mám zatim stahnut asi demo a zkusit ho co říkate?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Demo bohžel není a asi nebude :(

EDIT - tak se omlouvám, tohle přišlo jako bles z čistého nebe

http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/#stahuj ... emoz061110 :oops:
Goldnoob team proud member!
PavelD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PavelD »

ChrastyII chcy se tě zeptat jak ti jede gothic na tve sestavě? mám podobnou
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

PavelD píše:ChrastyII chcy se tě zeptat jak ti jede gothic na tve sestavě? mám podobnou
jj máme stejnou akorát máš lepší grafiku :) mno-hraju na uplně nejnižší detaily,všechno na low...a škube se to dost :) neustále to načítá z disku
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Tak jsem si stáhl demo a nějak ho nemůžu dostat do compu ... Hodí mi to následující chybu.. Nevíte někdo co s tím? :(

Obrázek
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

stahni ci instalaci toho c++ primo z webu microsoftu a bude
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

wallot píše:stahni ci instalaci toho c++ primo z webu microsoftu a bude
Heh, no tak jsem si to stáhl z microsoftu a udělá to to stejné :( Tak mám asi smůlu... Snad to není tím, že nemám sp2 ... Sp2 nechci, takže mám smůlu :(

wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

hypnotic666 píše:
Heh, no tak jsem si to stáhl z microsoftu a udělá to to stejné :( Tak mám asi smůlu... Snad to není tím, že nemám sp2 ... Sp2 nechci, takže mám smůlu :(
to je docela mozne tim SP2. proc proboha nechces SP2? dyt funguje uplne bez problemu
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

wallot píše:...
No protože je všude psáno, že vylepšuje jen bezpečnost systému a já systém mít "bezpečnější" nepotřebuju... Jinak problém už jsem vyřešil. Stáhl jsem novou verzi win installeru a už vše jede jak má.. Tak teď si na 5 min zahraju slide show a pak to zase smažu :D

EDIT : Wow! No tak jsem to zkusil a na mým compu je to úplně normálně hratelné... V té úvodní bitce jsem nešel pod 25fps a jinak mám všude kolem 22- cca 60.. Američani se maj na co těšit ! Udělal jsem pár screenů + video, které se mi ale moc nechce házet na net, protože mám pomalej upload, ale pokud by to někoho fakt zajímalo jak mi to jede, při tom nastavení jaký je na těch screenech, tak napište a já to někam hodím..
Ale měl bych pár dotazů. Jak se můžu vylepšit? Myslím tím, jak můžu utratit ty learning pointy? Mám jich 30 a nevím jak je využít. Případně jak si můžu vylepšovat sílu atd? A potom, jsem tam ještě objevil takovej house, kde bylo asi 5 orků a jeden kovář jim tam dělal otroka.. Tak jsem si řek, že to tam vyvraždím a zachráním ho a ono to nějak nešlo.. Všechny jsem je snesl, ale oni zase za 20sec začal vstávat a dělali jakoby nic :D To jsou jako nesmrtelní nebo co?

Screeny (zajímavé je, že mám shadows off a přitom, když mám pochodeň, tak to normálně všechno hází stíny :)) : http://data1.edisk.cz/stahni/75685/Scre ... .56MB.html

ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

hypnotic666 píše: ...jsem nešel pod 25fps a jinak mám všude kolem 22- cca 60...
počkej-tobě to na tý sestavě co máš v podpisu jede takhle, a stim nastavenim co máš ve screenu?stahuju demo,očividně je míň náročný :)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ChrastyII píše:počkej-tobě to na tý sestavě co máš v podpisu jede takhle, a stim nastavenim co máš ve screenu?stahuju demo,očividně je míň náročný :)
jj, určo je to míň náročný než ta evropská verze.. ale je pravda, že jem jí nezkoušel... Sice by to chtělo více ramky, protože se to občas cukne, ale v tom nevidím problém... ;)

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“