U disků odchází tradičně stabilizátor (Seagate, obyč.) a rupaj pojistky (IBM, notesovej)...expLorer píše:WD 60GB, WD 120GB
V závorkach jsou ty, který jsem rozběhal

tak do tvyho pekla bych nechtelkuges píše:no ja mam docela stesti na grafiky odpalil jsem prvni tri modely Voodoo:
voodoo 1 ani nevim jak (ale v te dobe jsem netaktoval,proste prestalo jet)
voodoo 2 a voodoo 3 jsem taktoval( tu trojku jsem odpalil za tri dny)
a taky desku na amd233@266 , procal to prezil , ale deska ne...
a jeste naky atx trafo 250w,disketovku s jakymsi nestandardnim power konektorem ,zvukovku sb16 vibra s vlastnim zesilovacem(a kurva dobrym) a naky disky , jedna cdromka vydechla , kdyz sem na ni polozil mobil...
a jeste jsem taky umyslne odpalil starou grafiku
byla to ati VT4 4mb + tvout ( mimochodem v te dobe byla nekde na vrcholu v cenikach) , nejak mi blbla a ve ksefte mi tu reklamaci neuznali , tak jsem ji doma supl do mikrovlnky a za par dnu tam byl zas. hehe
reklamace trvala tri mesice a pak mi museli vratit prachy , hehe , tvrdili ,ze se nekde ztratila , ale ja si myslim ,ze kdyz ju zapojili do nakyho pocitace , tak ho urcite vzala do pekla s sebou....
p.s. pocitaj se tady i odpaleny telefony?

a co teprv TDA7294X_Files píše:Teda lidi... mě už bouchlo hodně věcí, ale co popisujete tady!7805 či LM317 se asi nepočítaj, že?

Přesně tohle se mi stalo při skládání zatím mého posledního PC - byla to deska MSi K8NEO 4FI a CPU SanDiego 3700+bubanek píše:Tak sem chtěl oddělat boxovej chladič. Nějak to nešlo, tak sem zabral. Tím, že za termopasta na chladiči byla nová, tak se to slepilo s procákem a já ho aji s tím chladičem vyrval z patice