USB Bluetooth po startu WIN XP

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
moreplavec
Nováček
Nováček

USB Bluetooth po startu WIN XP

Příspěvek od moreplavec »

Nesetkal jste se někdo náhodou s podobným problémem ? Po startu Win XP není detekováno bluetooth připojené do USB portu počítače, přestože bylo řádně nainstalováno. Zkoušel jsem různé druhy ovladačů, nastavení BIOS, ale problém stále přetrvává. Jakmile zařízení fyzicky na okamžik odpojím a znovu připojím, tak je okamžitě rozpoznáno a funguje. Tento problém se neprojevuje při restartu, či krátkodobém vypnutí PC, ale pouze při vypnutí na řádově několik hodin.
Dr.Buba
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr.Buba »

Zkus to v jiném kompu... jestli můžeš.....zní to jakoby BT špatně detekovalo napájení, takže jestli to v jiném kompu bude dělat taky, tak za to může BT a ovladačema nic nezmůžeš.Si myslím :roll:
MB:ASUS Z77-A; CPU:i5 2500K@4.5GHz water cooled by HeatKiller rev. 3.0; RAM:Kingston+Corsair 4x4GB CL9 1600Mhz; GPU:GTX 780; HDD's:Samsung 850 256GB + ADATA 1TB NVMe Blu-Ray:BD-RE BH08LS20; LCD:24" HP ZR24w; Sound:Audigy 4; PSU:Corsair TX750w; CASE:Thermaltake Armor
moreplavec
Nováček
Nováček

Příspěvek od moreplavec »

Už mně to taky napadlo, ale vzhledem k tomu, že jsem ho již jednou reklamoval, tak se mi to zdálo nepravděpodobné. Je pravdou, že když nechám v USB portu flash disk, tak ho PC bezproblémů načte. Zkusím to vyzkoušet v jiném PC.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“