Dostupnost Thermalright HR-05 SLI

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Marositto
Nováček
Nováček

Dostupnost Thermalright HR-05 SLI

Příspěvek od Marositto »

Neviete kde je dostupny chladic na chipset Thermalright HR-05 SLI???Presiel som snad vsetky e-shopy v SR a CR a nikde nieje na sklade.Z obchod.cz mi pisal dodaciu lehotu 3-4 tyzdne,este som pisal aj do Alza.sk a Tntrade ale obavam sa ze to nebude skor,ale neviete o nejakom co ho ma na sklade?Dik
AMD Athlon64 X2 3800+ (Scythe Infinity), DFI Infinity nF Ultra II-M2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 320GB, 7200.10, 16MB, Sapphire X1900GT (Zalman VF900CU), 2*1GB A-Data 800Mhz 1024MB, Chieftec LBX-01B-B-B,myš: Razer DeathAdder+exactMat+exactRest,kláv.: Microsoft Natural Ergonomic 4000SK
LCD: Samsung 215TW
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Marositto
Nováček
Nováček

Příspěvek od Marositto »

Obchod.cz hovorim,pytal som sa a 3-4 tyzdne... :(
AMD Athlon64 X2 3800+ (Scythe Infinity), DFI Infinity nF Ultra II-M2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 320GB, 7200.10, 16MB, Sapphire X1900GT (Zalman VF900CU), 2*1GB A-Data 800Mhz 1024MB, Chieftec LBX-01B-B-B,myš: Razer DeathAdder+exactMat+exactRest,kláv.: Microsoft Natural Ergonomic 4000SK
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

taky na nej cekam uz 3 tejdny u TNT rade a psaly mi ze snad do mesice bude :(( zatim mam na zakladce vejirovej zalmana ofukovanej 8cm vetrakem na 800ot aby se to neupeklo ale dari se mi to chladit kolem 47° pres 50 to nastesti nejde
tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

Zkuz se obrátit na JSC (MaWa) mohl by tě to zplašit, čítám tak do 10 dnů :wink:
ntb alzabook/rtx3070
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

tnema píše:Zkuz se obrátit na JSC (MaWa) mohl by tě to zplašit, čítám tak do 10 dnů :wink:
muzes hodit link??
tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

Stratos píše:muzes hodit link??
chich 8) , myslel jsem, že ho skoro všichni znají, http://forum.pctuning.cz/profile.php?mo ... ile&u=1804
sice ho nemá v nabídce, ale snad sežene :wink:
ntb alzabook/rtx3070
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to tnema:domnivam se, ze do tydne to urcite nebude :(
Marositto
Nováček
Nováček

Příspěvek od Marositto »

:( nikde ho vazne nemaju tu SLI verziu,myslite ze dam tam aj HR-05 ak tam mam grafiku X1900GT?Ten by som zohnal skor,dik,tu su foto:
http://img217.imageshack.us/my.php?image=obrzok1ca7.jpg
http://img235.imageshack.us/my.php?image=obrzok2ny9.jpg
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

ja to skousel s tim non SLI a nevesel se mi ted to mam tak ze grafika je v dilnim slotu a chladic na grafce je situovanej smerem nahoru nad ni a kdyz sem tam chtel dat ten non SLI tak mi schazeli pri urcity poloze asi 2-3mm proste DFI ma tu desku celkem nahovno rozlozenou kdyby byl procik uplne nahore a ramky na strane bylo by to lepsi :( takhle je na ty desce vsude malo mista
Svicak
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svicak »

a co si si myslel ze tam das na dfi non sli ved je jasne napisane pri tom ze nie je kompatibilne
az seria sli bude dobra i pre dfi
Marositto
Nováček
Nováček

Příspěvek od Marositto »

Svicak:na oficialnej stranke Thermalright pisu ze HR-05 je kompatibilny aj s mojou doskou,ale neviem ci ho tam vopcham lebo grafika je velka....

btw:pisal som na JSC computers a odpisali ze nezozenu.... :(
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

dyt sem vam to uz psal :(

jinak tenhle chladic je fakt dobrej, ma ho muj znamej z anglie.skusim se ho zeptat jestli by par kousku pripadne nemohl poslat...
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Svicak píše:a co si si myslel ze tam das na dfi non sli ved je jasne napisane pri tom ze nie je kompatibilne
az seria sli bude dobra i pre dfi

ale blbost on by se tam vesel ale vadil ten chladic na grafice kdybych nemel v kompu jeste zvukovku tak by se to veslo s tim ze by chladic byl situovan pod grafiku ale takhle to udelat nemuzu protoze tam mam zvukovku v uplne dolnim PCI slotu a byl by spatnej prisun vduchu na chlazeni toho pasivu takze to vyresim az s tim SLI ale to ticho je super uz slisim jenom disk a zdroj nic jinyho
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

tak zejtra mi pride z TNTRADe tak az namontuju poreferuju :))
Warran
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od Warran »

V CzechComputeru je bez problémů dostupný. Já jsem si ho odnesl v pátek. Problém je teď spíš s dostupností HR-05.
Zedus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zedus »

čtu si tuto diskuzi a dost by mě zajimalo ....

uchladi ten SLI muj chipset pasivně bez pomocného větraní (mysleno vředu a vzadu větráky) mám Asuse K8N4-E NForce 4

jelikož si ho chci taky koupit a udělat si ticho :-D
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

taky se ho chystam objednat, akorat nevim, jestli se me tam vejde, kdyz ho dam na kolmo ke graficke karta, jestli si nebudou prekazet, aby mi airflow v case profoukaval i ty pasivy na tom chladici
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

Zedus píše:čtu si tuto diskuzi a dost by mě zajimalo ....

uchladi ten SLI muj chipset pasivně bez pomocného větraní (mysleno vředu a vzadu větráky) mám Asuse K8N4-E NForce 4

jelikož si ho chci taky koupit a udělat si ticho :-D
imho uchladi, ja ho mam taky na nforce4, sice jiny desce, ale jedu na nem pasivne a bez problemu
Marositto
Nováček
Nováček

Příspěvek od Marositto »

Maju ho v czechcomputri?Maju tam ze 2dni...Ale na SR je dopravne 400kc a aj to zaplatit predom...
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“