TM Nations - kdo by udelal trate pro pctf???

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

TM Nations - kdo by udelal trate pro pctf???

Příspěvek od myom »

Kdyz se tu nejak zacina resit hrani mezi uzivateli pctf v ruznych hrach, tak jsem si rikal, ze by se mohl udelat turnaj v teto (viz. hlavni thread) good hre. ale ja osobne se zas az o to nezajimam a neumim delat trate pro tuto hru. a tak se ptam jestli tu nekdo takovy neni, ktery by byl ochotny udelat pro nas usery nejake trate, aby se mohlo zavodit. bylo by to bezva, protoze ta hra je zadarmo a mohlo by ji hrat vice useru......

je tu teda nekdo takovy???? :)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

Ja bych mozna s kamosem udelal nejake trate kdyby ste mi zjistili kam se ukladaji

hra je to dobra ale je hrozne o nervy... na lance to odnesly 2 klavesnice a 1 sluchatka ( kdyz vas nekdo predjede o 1 setinu tak to potesi)

a hralo by se to prez hamachi nebo jak ?
KDO mi odebral moji zlutou kartu
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

r1pper píše:Ja bych mozna s kamosem udelal nejake trate kdyby ste mi zjistili kam se ukladaji

hra je to dobra ale je hrozne o nervy... na lance to odnesly 2 klavesnice a 1 sluchatka ( kdyz vas nekdo predjede o 1 setinu tak to potesi)

a hralo by se to prez hamachi nebo jak ?
no to ja prave nevim. kdybych vedel jak se to dela tak uz davno jsou vyrobene. nj ono kratke trate (do 30s) jsou na pikacu, ale kvalitni trate kolem minuty - minuty a pul jsou perfektni a ukazou se tam jezdecke kvality. ja jsem na tm uz potkal dost lidi odsud, tak si myslim ze by byl i zejem.......
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

PRISEL SEM NA TO KAM SE UKLADAJIIII JOOOOOO :-D :-D

trackmania nations ESWC / gamedata / tracks / chalenges / my chalenges

:-D :-D :-D
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

tak to je dobry. pokud mate cas tak se do toho puste :) 8-) :roll:
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

uz se na jedne pracuje :D
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

Já custom tracky nemám moc rád, ale ty defaultní bych si klidně zajel...
\( ^_^)Λ(^_^ )/
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

tak jak poustel se do toho nekdo??? nebo chce se nekdo do toho pustit??? :)
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

myom píše:tak jak poustel se do toho nekdo??? nebo chce se nekdo do toho pustit??? :)
ja jsem jich udelal asi 5, takove fun trate +/-, a jestli chces, nejakou pro pct udelam, ale necekejte zazraky :D

jinak jestli by jsme mohli spolecne zajezdit, klidne se pridam .. sice jeste nemam volant, ale na sipkach to taky jakstaks jde :)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

to je vpoho. neco zrob. pak zajezdime.
DaveGrigo
Nováček
Nováček

Příspěvek od DaveGrigo »

A co takhle vybrat pár tratí z TM Exchange a pár Nadeo tratí a na nich závodit?

Protože sám nestavím kvalitní tratě, tak bych nerad někoho urážel, ale k postavení opravdu dobré trati potřebujete mít hromadu zkušeností a cit pro stavění. Takže když si řeknu, že ze dne na den postavím kvalitní trať, tak to jen tak nepůjde.

Jinak s turnajem samozřejmě souhlasím a moc rád si s váma zajezdím. :)
Gigabyte 965P-DS4 | Intel C2D E6400 | 1 GB Corsair DDR2-800 CL5 | Leadtek Winfast PX7600GS Extreme
Barracuda 7200.10 320 GB | Pioneer DVR 111L | CoolerMaster FOX Centurion 5 | Seasonic S12-500
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

najlepsie trate su PRO. su to original trate a jazdia sa na nich aj ligy ESL, CB. Osobne som taku ligu hral a pokial sa medzi trate nedostali custom tak ma to bavilo ale tym custom stale nieco chybalo tak som prestal hrat kedze kazdy si ako svoju trat dal niektoru z nich :(. co usporiadat turnaj na tratiach PRO. su super len sa v nich musite trosku naskillovat lebo inak nemate sancu za tych 8min ani dojst do ciela :)
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

no jak rikam- ja se v tom nevyznam. takze chlapi pokud vite jak na to, tak se cinte. :)
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Jak vyhrabem CD, tak si rad zaparim TM... btw moj kamos to dost hrava (ma logitech momo:D), a myslim, ze ma aj nejake trate porobene - spytam sa ho, ci by mi nejake nepozical :-D
.
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

tak nic, nefunguje mi na tm nations volant, takže neudělám žádnou trať, protože ji nemám odteď rád :evil:
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Prosim vás, co byste chtěli v TM vyvádět s volantem? Nedejbože s volantem, který má Force feedback :)
MD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MD »

Tak kdy a kde ja čekam.
AMD Phenom II X6 1090T, Gigabite 870A-UD3, ATI Radeon HD 6870, 4GB ram.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“