BIOS P5S800 ASUS

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
servi
Nováček
Nováček

BIOS P5S800 ASUS

Příspěvek od servi »

PROSÍM O POMOC S NASTAVENÍM BIOSu. MÁM DESKU ASUS P5S800. DÁLE POUŽÍVÁM SYSTÉMOVÝ HDD 80 GB SATA, ROZDĚLENÝ NA TŘI PART. DRUHÝ DISK - DATOVÝ JE 120 GB, KLASICKÝ ATA. ZATÍM TO CELKEM JELO, AŽ DO FORMÁTOVÁNÍ SYSTÉMU Z DŮVODU NABOURÁNÍ WINDOWSŮ, ASI NĚJAKÉ KNIHOVNY A PŘESTALY MI CHODIT STŘIHOVÉ PROGRAMY. PO NOVÉ INSTALACI SE MI ZAČLY HÁDAT DISKY A PROBLÉM JE, ŽE BIOS NEUMÍ NAJÍT SATA DISK. kDYŽ FYZICKY ODPOJÍM DATOVÝ, TAK VŠE NAJEDE BEZ PROBLÉMŮ. JEŠTĚ MUSÍM DODAT, ŽE NA DATOVÉM MÁM NAINSTALOVÁN TAKÉ WIN XP. TO SE MI PODAŘILO PŘI REINSTALACI, PROTOŽE SE MI PŘEJMENOVAL DATOVÝ NA C:. KDYŽ TAM JE, TAK JSEM CHTĚL Z TOHO UDĚLAT "CTNOST" A PŘI RENDEROVÁNÍ POUŽÍT OKLEŠTĚNOU, ZRYCHLENOU VERZI WIN. DÍK ZA POMOC.

//edit Wilik - presun z ost. desek
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Zkousel jsi to poprehazet i na jine radice? Jestli by to pomohlo?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“