Neverwinter Nights 2 + rozšíření Mask of the Betrayer

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Gr8 Vivec píše:tam mám doma z amazon.com obyč verzi, zatim teda ještě zabalenou v obalu, o vejkendu se na to vrhnu :twisted:
mně to ze senditu ještě nedošlo, i když už to mám odesláno..., snad to dojde už zítra...

recenze mně nalaďují:

Greg Atkinson's One-Minute Review
The original Neverwinter Nights is so immersive that it continues to attract new fans to this day, but the time for a true sequel has arrived and thankfully, Neverwinter Nights 2 delivers. This extremely enjoyable action RPG contains fabulous visuals, plenty of options, and incredible gameplay. Neverwinter Nights 2 is truly one of the most epic adventures found on a PC, and it should be purchased without hesitation.
http://pc.gamedaily.com/game/review/?gameid=3511&page=3

(5/5)
If the focus of the first Neverwinter Nights left you cold, or if the recent dearth of classic-style role-playing games is getting you down, NWN2 is the cure. It's no Baldur's Gate II, nor is it a Planescape: Torment, but the way things are going it's the closest we're likely to get this century. As to what the vast Neverwinter Nights community will find to do with the toolkit, and how the multiplayer takes off, time will tell, but even if your interest is just in vanilla RPG epics you'll be well served by NWN2. In other words, just buy it already.

http://videogames.yahoo.com/gamereview? ... eid=490808

(4,5/5)
show must go on..
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Tak uz se na me smeje DVD ze senditu. Travalo to dele nez jsem cekal ale zapomel jsem si uvedomit ze se blizi konec roku a posty maji frmol takze zadny stress to tydne od odeslani to budete mit (ja me odeslano v sobotu a prislo dnes)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

štastlivci, co jim to už bylo doručeno, nezapomeňte updatovat :).

http://www.ggmania.com/?smsid=22676
show must go on..
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

tak sem se na to vrhnul, zatím to na mě působí spíš negativně
co se mi nelíbí je, že hned na začátku dostanete dva levely prostě jen tak...
navíc se nedá nastavit obtížnost na přesně podle pravidel D&D takže i na nejtěší dostáváte vždy max lifů za level...
další výtku mám k ovládání, přijde mi takový těžkopádný, lepší než klikat myší je chodit na WASD
no uvidíme jak se to vyvine dál, zatim jsem hrál jen asi hoďku
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

2 levely nedostanes pokud projdes tutorial pak samozrejme pri preskoceni jo ale vem si e i treba EOB1 zacinal na lvl3. Na prvnim levelu bys proste nemel sanci s core pravidly.

max zivoty jsou v pohode. vem si bys dostal pouze 1HP+staminu tak vetsina lidi stejne dela save/load. i normalni DM te pri hozeni 1 zvlast pokud si treba warrior necha prehodit

je pravda ze kamera v jednicce mi prisla lepsi
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

wallot píše:max zivoty jsou v pohode. vem si bys dostal pouze 1HP+staminu tak vetsina lidi stejne dela save/load. i normalni DM te pri hozeni 1 zvlast pokud si treba warrior necha prehodit
Ale tak proč ne, ale vždycky je dobré, pokud je tu i ta druhý možnost a to získat tolik životů, kolik opravdu hodíš. V BG taky šlo zapnout "Max. životů za úroveň", ale nebylo to nastaveno na tvrdo.
Goldnoob team proud member!
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

heh to s tim tutorialem mě nenapadlo :D
a nevim proč bys neměl šanci na prvnim lvl, hraju D&D dost dlouho a nevšim sem si že by to nešlo :wink: ,když to šlo v BG1 tak proč ne tady?

a přesně jak řiká Thellwin, kdyby šlo aspoň zaškrtnout to s těma životama...
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

jenze v BG1 to zacinalo pomalu tady je to od zacatku masakr a s DnD pravidly jeden kritikal a bye bye. o tom to prece neni.p rece jen v normalnim DnD muzu vymejslet strategie, boji se vyhnout ci vymyslet nakou kulisarnu ale tady ne.

s tim zaskrtavatkem bych to mozna zkusil na ofic hernich forech. treba se toho chyti vic lidi a muze se to pridat patchem
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

wallot píše:jenze v BG1 to zacinalo pomalu tady je to od zacatku masakr a s DnD pravidly jeden kritikal a bye bye. o tom to prece neni.p rece jen v normalnim DnD muzu vymejslet strategie, boji se vyhnout ci vymyslet nakou kulisarnu ale tady ne.
proto mě asi nebavil NWN1, v tu dobu už jsem hrál D&D, když jsem hrával BG1/2 tak ještě ne, proto mě to asi bavilo

holt sem nevděčnej hráč

a ad ten kritikal, kvůli němu a pod. věcem máš navíc postupný umírání do -10ti životů takže se dá přežít i když jde parta úplně debilně
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

:) Tak co ludia uz to hrate? :razz: Ako vam to ide? Grafika je docela dost narocna ale aj krasna :)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
mejla
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od mejla »

Já jedu za Wizarda a plánuju přechod na Pale Mastera, no uvidíme. Zatím se mi to jeví jako dost jednoduchý, zkusím přidat obtížnost. Ale víc než NWN mi to připomíná Baldurs gate. Grafika hezká,ale dost náročná, běhá mi to při 1024*768 tak tak.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

jo hraju, za sorcera, a teda moc mě to nebaví

ale šlape mi to v poho na C2D @ 3,2Ghz, X1800gto2 512MB 700/1700 a 2GB ram (taky aby ne :oops: ) 1280x1024, AA4x/AF8x bez soft shadows nejde pod 35 framů
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

no hraju klasicky monka a jsem momentalne u Old Owl Well.

v 1600x1200 vse na max vse beha plynule
- bych se divil kdyby ne

ale uprimne receno neni to na hrani na jeden zatah . dam si vzdy tak hodku dve a pak jdu delat neco jineho. nedokaze to proste tak chytit ale jinak me to bavi
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

v 1600x1200 vse na max vse beha plynule
- bych se divil kdyby ne
Vsetko ide plynule? No tak neviem mne v tej prvej dedinke na 1280x1024 na tej oslave to islo ked som dal velke odzoomovanie a zaber na ring a vela ludi tak asi 20fps +-3fps no tak neviem ci to bola CPU limitovana scena alebo kvoli tomu ze mam 1GB RAM alebo slaby zdroj ale rozlisenie shadow map som musel znizit na postavy mam 1024 a na tie dalsie dve 2048 a nie 4096. Inak skvela hra :)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

tak jsem to zkoumal a v uvodni vesnici se vsim na max mam 17fps ale jelikoz to neni zadna akcni hra tak to proste vypada plynule. kdyz dam stiny na low tak to stoupne na 28 a kdyz je vypnu tak na 48
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Jasne to hej v akcnych hrach to spoznas viac nez tu ale bez tienov to nieje ono tak aspon tie stredne tam mam. Ludia ake mate verzie ovladacov vy co to hrate na nVidii?? Ja ked som si dal nejake 93kove neislo mi pretaktit jadro viac nez 679MHz teraz mam 91.52 a ked prizoomujem postavy tak tie tiene su take viacmenej kostrobate myslim na telach postav je to tak v engine hry alebo to je problem ovladacov? :?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak už mi to také došlo a už vím, co budu dělat do Vánoc ve volném čase :).

(Aspoň v mém případě na rozdíl od Gothicu 3) potěší naprosto bezproblémová instalace a perfektní update systém zděděný z NWN 1 series.

Menu je skvělé a samotná hra vypadá, že se mi též bude solidně hejbat. :).

Ale ještě uvidíme, až se k tomu dostanu víc :).

Teď jen jakou postavu, sakriš :).
show must go on..
mejla
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od mejla »

No s tou postavou je to těžký. Co vím,tak jsou prestižní povolání nějaký divný. Jedu za wizarda,na 5.lvl jsem si nabral Pale Mastera. Co sem se dočetl,tak PM je oproti PNP docela looser. No uvidíme. Na netu se dají najít i úpravy postav,aby to více odpovídalo PNP, zkusil jsem stáhnout,ale nevím,jestli se mi to podařilo dobře zakomponovat do hry. Uvidíme při přestupu na PM lvl 2.
C2Duo 6300 (7*450),Gigabyte 965P-DS3 ,2*1024 MB Corsair,Sapphire 1950Pro 256MB,SATA WD 120+160+320Gb,LG H22L,Cambridge DTT 2200,IBM 21" P260,Leadtek WinFast PVR2000 /watercooled
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Neviete ci sa tato hra pouziva pri testovani grafickych kariet? AK su s nou nejake testy mohli byste hodit link :)
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Zdravim. Neviete mi niekto poradit ako hru updatujem bez pripojenie na net? Mam stiahnuty subor ale neviem co s nim. Nieje samostatne spustitelny...
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“