Ja nevim co resite. Mel jsem pc v aute bez nejmensich problemu.
V microcase od EC jsem mel celera 566Mhz, co utahl filmy i navigaci a cele to jelo pres tento zdroj:
http://www.100megadistribution.cz/produ ... o=UPSTI100
Do ktereho se da napojit klasicka prodluzka s nekolika zasuvkami.
Celer byl chlazen pasivne, disk taky nehral a grafika byla na desce i810.
Comp byl normalne pod dekou akorat kdyz jsem to pouzival tak jsem trochu odkryt deku v oblasti vyfuku zdroje.
Co se tyce otresu, tak jsem to vyresil dvema zamotanymi pasy bublinkove folie na kterou byl comp polozen. Takze jsem odpruzil cele pc. Prichycen v kufru byl "pavouky"
Kabely z kufru vedly mezi sedackami a pak pod plastem jak je u radici paky.
LCD jsem mel prichycene vedle spolujezdce za ten vyklapeci suplik(normalne kombinaci vesa drzaku na zed + ocelovym lankem co vedlo z toho supliku a v supliku byl kolik co drzel ten protitah. Jednoduse receno, z supliku byl venku videt pouze ten kabel ve tvaru protahleho "U", s tim, ze lcd na nem bylo zavesene za haky casti vesa drzaku, ktera se montuje na LCD.
Chtel jsem to takhle a ne zabudovavat, aby to nebylo na ocich. LCD slo pak behem par sekund sundat a kabely smotat za sedacky.
Misto LCD by se dal pouzit i ten monitor do auta, ktery vyjde na cca 4000Kc akorat vga musi mit vga vystup.
Samozrejme lepsi reseni by bylo pouzit to male lcd + itx platformu, ale vyslo by to na cca 17000Kc, coz by bylo celkem hodne, na to ze by se jednalo porad o amaterinu.
Delate z toho moc velkou kovbojku.
Hlavne nepredpokladam ze tvoritel thredu domyslel svuj projekt do detailu, spis je to jenom takove placani do vody a napad ktery stejne nikdy nezrealizuje.