Zpomalovani NHL a FIFY 07

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
pajlot
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zpomalovani NHL a FIFY 07

Příspěvek od pajlot »

Ahoj,
pri hrani her NHL 07 a FIFY 07 se mi behem hrani jakoby snizuje gamespeed,vsechno jede zpomalene. Ta doba trvani neni konstantni a nekdy to zacne hned na zacatku, nekdy pozdeji, pokazde to zacne nekdy jindy. Pak hra bezi zase normalne a za chvili se vse opakuje, vse se deje nekolikrat za zapas. Stava se to diky tomu temer nehratelne... Zkousel jsem snizit detaily uplne na minimum, ale zadny efekt. Delalo mi to i u lonskych serii...
Mam notebook Acer Aspire 5024 WLMi. Hraju i PES 6, a to ve velke kvalite a vse bezi normalne.
Nevite kde je chyba?
Dekuji
poker10
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od poker10 »

teploty su ok?
pajlot
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajlot »

Podle me kdyby to spatne chladilo, tak by se to projevovalo i v ostatnich aplikacich...
Teploty jsou v poradku...
poker10
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od poker10 »

skus reinstalovat ovladace grafickej karty.
pajlot
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajlot »

To jsem zkousel ale efekt zadny :(
MAGMA
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAGMA »

mne to robil vo FIFE cool&quiet ked som ho mal zapaty ak som mal nataktovany procesor.

NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

MAGMA píše:mne to robil vo FIFE cool&quiet ked som ho mal zapaty ak som mal nataktovany procesor.
toto bude pravdepodobne ten problem..niekedy sa ludia stazuju, ze im zase hry bezia z nicoho nic rychlejsie...skus vypnut tuto funkciu, ak to vobec ide na notebookoch. osobne s tym skusenosti nemam, takze snad poradi niekto iny...
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
pajlot
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajlot »

No stahl jsem si nove ovladace na grafarnu, ale Catalyst Control Center mi pri startu hlasi:
CLI.exe - Chyba aplikace
Správna inicializace aplikace (0xc0000135) se nezdarila. Klepnutim na tlacitko OK muzete aplikaci ukoncit.
Nevim jak to ted odstranit, ale hlavne se to nezlepsilo, porad se to zpomaluje :(
Nevim kde mam to cool&quiet najit...
Naposledy upravil(a) pajlot dne pon 13. lis 2006, 22:25, celkem upraveno 1 x.
pajlot
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajlot »

No chybovou hlasku jsem vyresil, ovsem to zpomalovani pretrvava... Nevim kde mam najit to cool&quiet... :(
NB:Dell Studio XPS 16,Vista Home Premium
PC:Intel Pentium D 930;Asus P5WD2 PREMIUM;DIMM DDR2 2048MB 800MHz 2x;VGA HD 4850 512MB;1.5TB+300GB SATAII;DVD±RW/RAM DL8 LightScribe;Chieftec MidT 400W;PHILIPS19";Logitech MX620;Umax OFFICE;Win7 Ultimate
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

cool&quiet najdes v biose pri zapnuti PC mackaj delete a tam niekde pohladaj menu CPU a moznost cool&quiet daj na disabled alebo off alebo co tam bude :)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
pajlot
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajlot »

No v biosu to nemam:(
Ale kdyz to hraju po siti, tak to vubec nedela... Sice se to trochu obcas poseka, ale jinak v pohode... Chova se to uplne stejne pri maximalnich nebo minimalnich detailech!
Tak nevim no :shock:
NB:Dell Studio XPS 16,Vista Home Premium
PC:Intel Pentium D 930;Asus P5WD2 PREMIUM;DIMM DDR2 2048MB 800MHz 2x;VGA HD 4850 512MB;1.5TB+300GB SATAII;DVD±RW/RAM DL8 LightScribe;Chieftec MidT 400W;PHILIPS19";Logitech MX620;Umax OFFICE;Win7 Ultimate
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Mám taky podobnej problém nejdřív mi fifa jela na plny detaily +4xAA a ted najednou se brutalne seka v animacích a ješte se mi z casu ( bedny ) valí nějaký divný zvuky. :shock:
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

zdravim,
kamos si priniesol z Talianska FIFU07 s tym, ze sa bude dat defaultna taliancina prepnut v menu na anglictinu.
na velke prekvapenie je ale hra vo francuzstine. a klasicke options nevieme najst.
vedel by mi niekto poradit, kde mam nastavenia hladat? najlepsie typom: 5ty riadok v hlavnom menu, 3ti v pod menu atd...

este spomeniem, ze sa jedna o PS2 hru...
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
Tom3s
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom3s »

ja mamam taky fifu07 a nikdy mi to nedelalo proste to zkus preinstalovagt a kdyz to nepude tak si pockej na 08 :-D
Tomes
mross
Nováček
Nováček

Příspěvek od mross »

ja mam tento problem pr vsetkych hrach, acer aspire 3024lmi - zistil som ze sa mi prehrieva a podtaktovava procesor aby sa schladil.. cize zle vetranie, treba znizit throttling a cool'n'quiet a powernow ..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“