New HDD
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- bahno
- Nováček

-
New HDD
Pls můžete mi někdo pomoct? Koupil sem si new hdd tenhle a nevalí mi to. System mi musel nainstalovat kámoš a vždycky když by už měl začít načítat system, tak se to resne. Mám desku tuhle a procik tenhle( jestli to něčemu pomůže). Nevíte někdo co s tim je? A jak se to dá spravit? Předem dík.
Naposledy upravil(a) bahno dne sob 4. lis 2006, 10:21, celkem upraveno 1 x.
- wallot
- Středně pokročilý

-
projet pameti MEMTESTem na disk bych to nevidel kazdopadne delali jste FULL format pri instalaci na novy disk? Pokud ne tak je to tim a je potreba pri instalaci udelat plny format jelimkoz rychly format na novem disku dela neplechu. FULL format je potreba delat pri instalaci na novy disk. pokud je to reinstal tak uz neni potreba
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- bahno
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- bahno
- Nováček

-
- bahno
- Nováček

-
- bahno
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
No prave noname!!!!bahno píše:slabej zdroj to asi nebude(myslim, hádat se nebudu, protoze tomu moc nerozumim). mám noname 400w a kámoš kterýmu to valí má 300w. jinak MB+CPU+HDD mám v prvním příspěvku. GPU tady. a RAMky Mushkin 2x512 400Mhz.
- bahno
- Nováček

-
- bahno
- Nováček

-
- bahno
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- MaTTo S
- Začátečník

-
Co si od toho cakal ,, na cudzom pocitaci nainstalujes windows .. a potom sa cudujes ze na tvojom sa pri spustani restartuje ?? Co takto nainstalovat system na tvojom pocitaci ?A ten zvuk co sa z HDD ozve pred restartom je parkovanie hlaviciek ako pri vypnuti co popisujes lebo ono ti ten windows totiz hodi BSOD .. modru obrazovku z chybou len uz ju ani nevidis lebo sa ti to resetne ale disk ti to stihne odpojit --bahno píše:jo a zapoměl sem že vlastně fungoval u kámoše, protože mi tam nainstaloval system.
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- bahno
- Nováček

-
Jestli myslíš žilu, tak to sem zkoušel. jestli myslíš celej zdroj, tak to je problém, páč nemůžu žádnej sehnat.Dzin píše:Přepojit zdroj není takovej problem ne?
Musel mi to instalovat kámoš, páč mě mechanika odmítá bodovat instalačku win.MaTTo S píše:Co si od toho cakal ,, na cudzom pocitaci nainstalujes windows .. a potom sa cudujes ze na tvojom sa pri spustani restartuje ?? Co takto nainstalovat system na tvojom pocitaci ?A ten zvuk co sa z HDD ozve pred restartom je parkovanie hlaviciek ako pri vypnuti co popisujes lebo ono ti ten windows totiz hodi BSOD .. modru obrazovku z chybou len uz ju ani nevidis lebo sa ti to resetne ale disk ti to stihne odpojit --bahno píše:jo a zapoměl sem že vlastně fungoval u kámoše, protože mi tam nainstaloval system.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- bahno
- Nováček

-
zkoušel sem tam 4 růžný cd,dvd-romky a nic nebotuje. akorát mi to napíše boot, zabliká romka a pokračuje to dál na boot hdd. zkoušel sem jiný cd winů dokonce sem si sehnal i linuxy a nic nebotuje, takže mám podezření že je nějak v řiti deska a nebo ten zdroj, jak už tady zaznělo.ICE píše:tvuj kamos ma asi jinej radic na disky a nikdy ti to takhle nenabehne. puc si cd-romku a nainstaluj to na svym PC.
dá se nějak vyloučit jestli to je vada desky nebo zdroje? nevíte někdo jak? nemám to kde vyzkoušet, takže bych mohl koupit tak maximálně novou komponentu a nechtěl bych mít 2 fungující a jednu vadnou.
- bahno
- Nováček

-
- ThomasK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- bahno
- Nováček

-