GeForce FX5500

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

cool.user píše:
keno 10 píše:dobre je mi to fuk co si ty myslis (myslite) ja sa pytam ze preco mi padli body o polocvicu ? to je jedno kolko bodov nech tam je aj 10 bodov a potom 5 ,ale preco mozu radikalne padnut body po falshi boisu zakladnej dosky ?
Tobe mohly padnout maximalne tak kalhoty. Chapes ze na tve karte je cokoliv co se jen blizi hodnote 2000 bodu v 3dmarku03 jen a jen scifi?
A ted kdyz vemem v uvahu ze resis proc ti spadly body z jiste hranice kterou si nikdy nemohl dosahnout, napada me jedina myslenka a to ta ze tady resime imaginarni problem ktery nemohl nikdy nastat => resime tady blbosti.
ked to beres imaginarne :) je mi to fuk proste mi padli body to je jedno aj keby len o 100 bodov proste mi padli body :roll:

EDIT : to je jedno na com, proste preco sa mi znizikli body po preflashovani BIOSU zakladnej dosky? Co to moze sposobovat ?
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

keno 10 píše:ked to beres imaginarne :) je mi to fuk proste mi padli body to je jedno aj keby len o 100 bodov proste mi padli body :roll:

EDIT : to je jedno na com, proste preco sa mi znizikli body po preflashovani BIOSU zakladnej dosky? Co to moze sposobovat ?
Zacinam bejt velice podrazdenej ale budiz.

1)zkontroluj zdali frekvence cpu a ram odpovida tvym hodnotam
2)vyser se na to, tve skore je zcela odpovidajici tve sestave :wink:
0118 999 881 999 119 7253
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Pekna debata :D
Asi takhle:
Obrázek
Jestli je tvoje 64bit tak mohla dat tak 1000 vic asi ne.Jakakoliv uprava biosu je uplne nahovno pac vykon je stejne tak smesnej ze nestoji ani za uvahu.Misto vymejsleni kravin bez radeji do hospody na pivo.
Mac...
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

dobre tak kaslite na tu grafuku :roll: a povedzte mi preco ten procak padol o 100 bodov frekvenciu su v poriadku
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Když nevíš, kolik jsi měl předtím (a 2000 to určitě nebylo) tak jak můžeš tvrdit, že ti nějaké body spadly ? Směrodatný by byl test provedený před flashem a po flashi a jejich následné porovnání, ale takhle je ten pokles maximálně v tvé hlavě :roll:
Goldnoob team proud member!
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

Thellwin píše:Když nevíš, kolik jsi měl předtím (a 2000 to určitě nebylo) tak jak můžeš tvrdit, že ti nějaké body spadly ? Směrodatný by byl test provedený před flashem a po flashi a jejich následné porovnání, ale takhle je ten pokles maximálně v tvé hlavě :roll:
ale procakom som si isty bolo tam 530 bodov aj nejke drobne teraz uz len 400 :twisted:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

A neměl jsi CPU taktlé ?
Goldnoob team proud member!
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

Thellwin píše:A neměl jsi CPU taktlé ?
ne nemnel bezalo na 1751 a teraz bezi tiez na tolko
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

keno 10 píše:ale procakom som si isty bolo tam 530 bodov aj nejke drobne teraz uz len 400 :twisted:
keno 10 píše:
Thellwin píše:A neměl jsi CPU taktlé ?
ne nemnel bezalo na 1751 a teraz bezi tiez na tolko
dle frekvence predpokladam ze mas athlona 2100+ a muzu s radosti prohlasit ze tve score zcela odpovida tve sestave
Obrázek
tech par bodiku navic si nevsimej , redaktori meli pri ruce kvalitnejsi desku a kvalitnejsi pameti nez mas ty :)

edit: pokud to nechapes tak ti to napisu jinak: Score zcela odpovida tve sestave 8-)
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

cool.user píše:
keno 10 píše:ale procakom som si isty bolo tam 530 bodov aj nejke drobne teraz uz len 400 :twisted:
keno 10 píše: ne nemnel bezalo na 1751 a teraz bezi tiez na tolko
dle frekvence predpokladam ze mas athlona 2100+ a muzu s radosti prohlasit ze tve score zcela odpovida tve sestave
Obrázek
tech par bodiku navic si nevsimej , redaktori meli pri ruce kvalitnejsi desku a kvalitnejsi pameti nez mas ty :)

edit: pokud to nechapes tak ti to napisu jinak: Score zcela odpovida tve sestave 8-)
tak uz kaslite na to mna to fakt nebavi tu furt dakoho presviedcat o OPAKU :twisted: bol u MNA AJ KAMOS 4X som sa ho to pytal co ste ma tak zneistili a zdicky mi to POTVRDIL tak kaslite na to lebo je to zbytocne ako sa hovori je lepsie 1x videt ako 100x pocut a ja a kamos som to VIDEL a vi to len POCUJETE takze je to pochopitelne. Procak mam semprona 2.5
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

keno 10 píše:tak uz kaslite na to mna to fakt nebavi tu furt dakoho presviedcat o OPAKU :twisted: bol u MNA AJ KAMOS 4X som sa ho to pytal co ste ma tak zneistili a zdicky mi to POTVRDIL tak kaslite na to lebo je to zbytocne ako sa hovori je lepsie 1x videt ako 100x pocut a ja a kamos som to VIDEL a vi to len POCUJETE takze je to pochopitelne. Procak mam semprona 2.5
Pokud si videl ze tve cpu (sempron 2500+) dava cca 530 bodu v 3dmarku03 tak to byl bud bug nebo si zajdi na ocni :)
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

cool.user píše:
keno 10 píše:tak uz kaslite na to mna to fakt nebavi tu furt dakoho presviedcat o OPAKU :twisted: bol u MNA AJ KAMOS 4X som sa ho to pytal co ste ma tak zneistili a zdicky mi to POTVRDIL tak kaslite na to lebo je to zbytocne ako sa hovori je lepsie 1x videt ako 100x pocut a ja a kamos som to VIDEL a vi to len POCUJETE takze je to pochopitelne. Procak mam semprona 2.5
Pokud si videl ze tve cpu (sempron 2500+) dava cca 530 bodu v 3dmarku03 tak to byl bud bug nebo si zajdi na ocni :)
kaslite na to aj tak mi tu nikto neuveri :roll: a mne je to fuk tak co uz s vami :) povzhnesem sa nad to :) popojedem
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“