No o MoH Airborne už je tu thread http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=56234
Jinak Pacific je dobrej, pobavil sem se u něj - připomenu třeba poslední attack kamikadze, ten se prostě zapomenout nedá...jak se vyhrnuli zpoza kopce. Akorát ta posl mise byla krapet protáhlá, ale tak už to bývá. Jinak dobrá hra, ale přec jenom MoHAA se hraje víc na on-line. To je něco jako u CS a CSS...přijde časem
MOH Pacific Assault
Moderátor: Baneshee
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
presne co sjem cekal ze dostanu LOCk a odkaz na tento "me vubec nepomocny thread" a nu coz od toho tu jsou jiny pani
takze:
Tak jsme oprasil tuto "starsi" hru a zacal ji opet hrat, a vsak 1 hledal sjme vsude v ruznych navodech forem atd. kde bych mohl najit seznam vsech skrytych ukolu a vseho co je potreba k zisakni vsech1 medaili1 nic jsme nenasel! jen par malych ktere vice mene vyplinou samy ze hry.
nevite nekdo kde by se dal tento seznam VSECH! skrytych ukolu a vse co je potreba k ziskani VSECH medaili najit?
Dikes
takze:
Tak jsme oprasil tuto "starsi" hru a zacal ji opet hrat, a vsak 1 hledal sjme vsude v ruznych navodech forem atd. kde bych mohl najit seznam vsech skrytych ukolu a vseho co je potreba k zisakni vsech1 medaili1 nic jsme nenasel! jen par malych ktere vice mene vyplinou samy ze hry.
nevite nekdo kde by se dal tento seznam VSECH! skrytych ukolu a vse co je potreba k ziskani VSECH medaili najit?
Dikes
- tom01
- Mírně pokročilý

Musel jsem vytáhnout tenhle starej dred. Mám problém...chtěl jsem si dát znovu tuhle hru, instaluju instaluju a skoro před koncem mi to hodí tohle:
Error. Feature:Application Files
File: D/SETUP/data 2cab
Cyklická redundantní chyba bla bla...
Nepomohla opětovná instalace atd...nevítě někdo co je za problém? Díky
Error. Feature:Application Files
File: D/SETUP/data 2cab
Cyklická redundantní chyba bla bla...
Nepomohla opětovná instalace atd...nevítě někdo co je za problém? Díky
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Thellwin
- Administrátor

- tom01
- Mírně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

- tom01
- Mírně pokročilý