Vystřižení reklam
- jezek
- Nováček

Vystřižení reklam
Zdravim, nahrávám si filmy z TV tuneru. Zajímalo by mě, jestli existuje nějaký program, který by dokázal vystřihnout reklamy, aniž bych musel překonvertovávat celé video -> jednoduše řečeno vystřihnout reklamy a slepit ty vzniké dvě části filmu k sobě, aniž by je program procházel. zatím používám nero Vision Express, ale tam když vystřihnu reklamy, tak při výsledném exportu to chce nastavit formát výstupu a vždy to prostě zbytečně převádí celý film:(. Podotýkám, že jsou to MPEG2 streamy. Díky
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vystřižení reklam
Tak já byt tebou "taky to tak delám" to hazim do DivX, ale Tmpegnc enkonderto snad umi to co chceš...záleži na čem to prehraváš taky...jezek píše:Zdravim, nahrávám si filmy z TV tuneru. Zajímalo by mě, jestli existuje nějaký program, který by dokázal vystřihnout reklamy, aniž bych musel překonvertovávat celé video -> jednoduše řečeno vystřihnout reklamy a slepit ty vzniké dvě části filmu k sobě, aniž by je program procházel. zatím používám nero Vision Express, ale tam když vystřihnu reklamy, tak při výsledném exportu to chce nastavit formát výstupu a vždy to prostě zbytečně převádí celý film:(. Podotýkám, že jsou to MPEG2 streamy. Díky
ale když to das do DIvX deinterlaceujes video...tak je to pak hezčí
- jezek
- Nováček

Re: Vystřižení reklam
No spíš mi jde o to, že program na převod videa mám (AVIVO transcoder), ale ten neumí vystřihnout reklamy. Jestli teda je možné střihnout reklamy bez změny formátu videa a posléze si to tim transcoderem převedu do čeho budu chtít...Dzin píše:Tak já byt tebou "taky to tak delám" to hazim do DivX, ale Tmpegnc enkonderto snad umi to co chceš...záleži na čem to prehraváš taky...jezek píše:Zdravim, nahrávám si filmy z TV tuneru. Zajímalo by mě, jestli existuje nějaký program, který by dokázal vystřihnout reklamy, aniž bych musel překonvertovávat celé video -> jednoduše řečeno vystřihnout reklamy a slepit ty vzniké dvě části filmu k sobě, aniž by je program procházel. zatím používám nero Vision Express, ale tam když vystřihnu reklamy, tak při výsledném exportu to chce nastavit formát výstupu a vždy to prostě zbytečně převádí celý film:(. Podotýkám, že jsou to MPEG2 streamy. Díky
ale když to das do DIvX deinterlaceujes video...tak je to pak hezčíteda na PC..
- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mno ono MPEG2 se dost blbě stříhá - existují na to SW, ale nepoužívám nic takovýho, takže ti v tomhle neporadím. Hlavní problém je v tom, že bez další komprese to jde stříhat jen na klíčových snímkách (tzn. obvykle o kousek jinde než zrovna chceš)..
Lepší řešení je nahrávat to do jinýho kodeku, třeba MJPIC (?), kterej je použitelnej pro střih a jak už ti Dzin napsal, po sestříhání to překonvertit do DivX/XviD. Dostaneš ve výsledku mnohem koukatelnější video na PC než z MPEG2.
Lepší řešení je nahrávat to do jinýho kodeku, třeba MJPIC (?), kterej je použitelnej pro střih a jak už ti Dzin napsal, po sestříhání to překonvertit do DivX/XviD. Dostaneš ve výsledku mnohem koukatelnější video na PC než z MPEG2.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Treba Pinnacle i Vegas ti zastríhnou kdekoliv i mpeg nehledě na klíčové snimky...ale to sme cenove jinde....Aigor píše:Mno ono MPEG2 se dost blbě stříhá - existují na to SW, ale nepoužívám nic takovýho, takže ti v tomhle neporadím. Hlavní problém je v tom, že bez další komprese to jde stříhat jen na klíčových snímkách (tzn. obvykle o kousek jinde než zrovna chceš)..
- Bulda
- Nováček

-
Treba Pinnacle i Vegas ti zastríhnou kdekoliv i mpeg nehledě na klíčové snimky...ale to sme cenove jinde....[/quote]
Myslím, že o není až tak docela pravda. Alespoň u Pinacle. Se střihem mpeg2 právě z tuneru má dost velké problémy a jen vyjimečně to dá uspokojivý výsledek.
Uspokojivý střih dostaneš prostě jen z nekomprimovaného formátu.
K tvému problému: je to sice přes ucho, ale jestliže sedíš u PC, sleduješ film a současně nahráváš, tak řešení může být manuálně přerušit nahrávání při reklamách a potom jednotlivé mpegy spojit, což není žádný problém.
Ale ruku na srdce taky to neni ono.
Myslím, že o není až tak docela pravda. Alespoň u Pinacle. Se střihem mpeg2 právě z tuneru má dost velké problémy a jen vyjimečně to dá uspokojivý výsledek.
Uspokojivý střih dostaneš prostě jen z nekomprimovaného formátu.
K tvému problému: je to sice přes ucho, ale jestliže sedíš u PC, sleduješ film a současně nahráváš, tak řešení může být manuálně přerušit nahrávání při reklamách a potom jednotlivé mpegy spojit, což není žádný problém.
Ale ruku na srdce taky to neni ono.
- viki_
- Začátečník

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že o není až tak docela pravda. Alespoň u Pinacle. Se střihem mpeg2 právě z tuneru má dost velké problémy a jen vyjimečně to dá uspokojivý výsledek.Bulda píše:Treba Pinnacle i Vegas ti zastríhnou kdekoliv i mpeg nehledě na klíčové snimky...ale to sme cenove jinde....
[/quote]
Kdepak v Pinnacle maji tohle vychytané...i u Mpeg to trimuješ kde chceš...fakt, mám to vyzkoušeno
Nemám z tuneru jediny problem, ani nevim jak by se ten problem mel projevovat strihnu kde potrebuji bez kolapsu nebo nevim čeho