LCD 19"- ale který?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Lubomír Marek
Nováček
Nováček

LCD 19"- ale který?

Příspěvek od Lubomír Marek »

Ctěl bych si koupit LCD, mám dva tipy, ale nemohu se rozhodnou. Poskytne někdo své zkušenosti?
LG19" L1970HR-BF
SAMSUNG 19" SM931BF
Díky. Luboš
TomTom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomTom »

Ja bych spis doporucoval samsung.Sam vlastnim samsung a jsem nadmiru spokojen.Taky teda musim rict, ze mam takovy nejaky odpor ke znacce LG..
Lubomír Marek
Nováček
Nováček

To Tom

TomTom píše:Ja bych spis doporucoval samsung.Sam vlastnim samsung a jsem nadmiru spokojen.Taky teda musim rict, ze mam takovy nejaky odpor ke znacce LG..
Samsung mi nevyhovoval, že nemá výškové stavění, ale zjistil jsem, že LG má malou výšku horní hrany LCD od stolu 344-384 mm, Samsung má 431 mm. Až se mi to nechce věřit, že LG je pro super malé lidičky.Aby ty nákresy nelhaly! Teď mám na CRT výšku 450mm, takže SM je vhodnější.
TomTom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomTom »

Ja mam Samsung 940B a ten vyskove nastavitelny je.Bez toho bych se jen tezko obesel..Vsichni znami co maji/meli Samsung si taky neztezovali.
Lubomír Marek
Nováček
Nováček

TomTom píše:Ja mam Samsung 940B a ten vyskove nastavitelny je.Bez toho bych se jen tezko obesel..Vsichni znami co maji/meli Samsung si taky neztezovali.
Tome jaké máš zkušenosti s hrami 8ms stačí? A co s úpravou fotek, jejich barevností, pozoruješ rozdíl na LCD a pak na papíře? Jsem totální záčatečník a pěkně v tom výběru plavu.
Ruda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ruda »

Chtěl bych si poridit LCD ale vůbec nevim jake. Bude se to pouzivat asi na vsechno Hry , Internet , Office...
Viděl sem že se dají koupit i širokoúhlé monitory ale nevim jake mají výhody.
Prosím o radu , cena tak kolem 7000kč. Díky
TomTom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomTom »

Lubomír Marek píše:
TomTom píše:Ja mam Samsung 940B a ten vyskove nastavitelny je.Bez toho bych se jen tezko obesel..Vsichni znami co maji/meli Samsung si taky neztezovali.
Tome jaké máš zkušenosti s hrami 8ms stačí? A co s úpravou fotek, jejich barevností, pozoruješ rozdíl na LCD a pak na papíře? Jsem totální záčatečník a pěkně v tom výběru plavu.
Nejsem zadny ProGamer, tak me 8ms staci,hry hraju jen prilezitostne a nezaznamenal jsem zadny problem.Prechazel jsem z klasickyho crt monitoru a zmeny jsem zaznamenal jedine k lepsimu.Myslim, ze odezva 8ms je na bezny pouziti zcela dostacujici.S upravou fotek taky zadny problem.Nasel jsem na netu 2 recenze, kde ho docela chvali(940B) a to vcetne odezvy a vsech jinejch parametru.Takze myslim, kdyz vezmes samsung tak chybu neudelas.Pomer cena/vykon je dobry.Prip. kdybys chtel lepsi odezvu tak vem 940bf, ktery ma 2ms a stoji jen o par set vic.

http://forums.pcper.com/showthread.php?t=406711
http://www.overclockersonline.com/index ... es&num=311
Lubomír Marek
Nováček
Nováček

To Tom

Díka Tome za tvoje zkušenosti. Samsung to vyhraje, ale teď jestě nevím který. SM940BF má bezva odezvu ale jak na sviňu zase má jen možnost naklápění. Nevím proč výrobce ho tímto znevýhodňuje.Ideání LCD prostě nevyrobí!
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Proč pořád zakládáte nový thready jak pitomý :oops:

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22652
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“