X1950XTX podtaktovani?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Faceless
- Nováček

-
To jste se nejak nakopli, panove... Na te spotrebe 485W idle trvam (kdyz bude cas, poridim foto)... Co se tyka dvou monitoru, tak vetsinou na tom druhem cumim na telku, nebo na nem bezi preview toho, co se vyrabi na monitoru prvnim... jsou to starsi 19" kusy, maj pri plnem sviceni dohromady 150W. Disky jsou v raidu a bezej porad, a nevim proc, kdyz napisu, ze se na tom smudlam napr. v Excelu (a pote CAD), tak je to jedina vec, co se na tom pocitaci deje.
- Faceless
- Nováček

-
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jěště jednou mrkni na ten odkaz,co tam pisou spotreba celeho systemu v klidu 208W,takže karta podle me bere tak do 100W,to než podtaktovavat kartu vyhod ty monitory...Faceless píše:Ale aby jsme se vratili k jadru pudla, chtel jsem jen, aby mi karta nezrala pulku celkoveho prikonu poctace a netopila mi jako krava, kdyz muze treba zrat jen petinu.... a netopit....
- Rentigo
- Začátečník

-
Karta má 124 W, procesor teoreticky 65 W, disk má při seeku až 25 W.Red Devil píše:JJ jde o to,že tak karta tolik nebere,dal ma athlon S oznacenim EE coz zanmena snozena spotreba. Kolik patom zere muj komp,když mám taky 4 disky,tu samou kartu,přidaný větráky,který ovládám panílkem s napajením přímo ze zdroje a že to ten muj zdroj teda utáhne??A na krabici je doporučenej zdroj 450W 550W pak pro crossfire...,takže 450+2*lcd je podle mě tak 520,když vše pojede na 100%..............
450 W, 550 W... všechno to sou výkony, ne příkony.
485 W idle? a kolik ti to papá při zatížení?Red Devil píše:To jste se nejak nakopli, panove... Na te spotrebe 485W idle trvam (kdyz bude cas, poridim foto)... Co se tyka dvou monitoru, tak vetsinou na tom druhem cumim na telku, nebo na nem bezi preview toho, co se vyrabi na monitoru prvnim... jsou to starsi 19" kusy, maj pri plnem sviceni dohromady 150W. Disky jsou v raidu a bezej porad, a nevim proc, kdyz napisu, ze se na tom smudlam napr. v Excelu (a pote CAD), tak je to jedina vec, co se na tom pocitaci deje.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Rentigo píše:Karta má 124 W, procesor teoreticky 65 W, disk má při seeku až 25 W.Red Devil píše:JJ jde o to,že tak karta tolik nebere,dal ma athlon S oznacenim EE coz zanmena snozena spotreba. Kolik patom zere muj komp,když mám taky 4 disky,tu samou kartu,přidaný větráky,který ovládám panílkem s napajením přímo ze zdroje a že to ten muj zdroj teda utáhne??A na krabici je doporučenej zdroj 450W 550W pak pro crossfire...,takže 450+2*lcd je podle mě tak 520,když vše pojede na 100%..............
450 W, 550 W... všechno to sou výkony, ne příkony.485 W idle? a kolik ti to papá při zatížení?Red Devil píše:To jste se nejak nakopli, panove... Na te spotrebe 485W idle trvam (kdyz bude cas, poridim foto)... Co se tyka dvou monitoru, tak vetsinou na tom druhem cumim na telku, nebo na nem bezi preview toho, co se vyrabi na monitoru prvnim... jsou to starsi 19" kusy, maj pri plnem sviceni dohromady 150W. Disky jsou v raidu a bezej porad, a nevim proc, kdyz napisu, ze se na tom smudlam napr. v Excelu (a pote CAD), tak je to jedina vec, co se na tom pocitaci deje.
1000w,ale to už hoří zásuvka...