dobry den
pred vcerom mi prisiel objedenani novy NB acer s predinstalovanim windowsom media center. pri pokusoch o instalaciu mi vyhadzuje znamu modru obrazovku s chybami. a instalaciu nemozem doinstaovat k NB neboli ziadne cd s windowsom pisal som aj do firmy acer ale este mi neodpisali mali ste niekdo podobny problem alebo vcom myslite ze moze byt chyba. a este jedna vec k NB som si priobjednal pamt ddr2 512 ktoru tam naistaovali myslite ze to moze byt tim ? za odpovede dakujem
Nemoznost instalovat wind na novom NB acer
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- hitmansvk
- Nováček

-
- PraSox
- Začátečník

-
Re: Nemoznost instalovat wind na novom NB acer
je docela mozne ze je jedna z tech pameti vadna a haze nahodne chyby, tim padem ti po case pada ta instalace... ja sem mel podobny problem s pc, nahodne se restartoval a nektere aplikace nesly vubec spustit... pockej si co ti odpovi z Aceru a kdyztak to hod na reklamacku, nebo si nech nekde v krame nebo u znameho otestovat ramky...hitmansvk píše:dobry den
pred vcerom mi prisiel objedenani novy NB acer s predinstalovanim windowsom media center. pri pokusoch o instalaciu mi vyhadzuje znamu modru obrazovku s chybami. a instalaciu nemozem doinstaovat k NB neboli ziadne cd s windowsom pisal som aj do firmy acer ale este mi neodpisali mali ste niekdo podobny problem alebo vcom myslite ze moze byt chyba. a este jedna vec k NB som si priobjednal pamt ddr2 512 ktoru tam naistaovali myslite ze to moze byt tim ? za odpovede dakujem
CPU: AMD R7 7800x3D + Noctua NH-D15 chromax.black MB: Asus STRIX B650E-F RAM: G.Skill 32GB (2x16GB) DDR5 6000 CL30
VGA: Asus STRIX RTX 4070Ti OC SSD: Kingston KC3000 - 2TB PSU: Seasonic Vertex GX - 1000W CASE: NZXT H7 Flow
VGA: Asus STRIX RTX 4070Ti OC SSD: Kingston KC3000 - 2TB PSU: Seasonic Vertex GX - 1000W CASE: NZXT H7 Flow
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: