Má niekto skúsenosť s demontovaním.???
Nebude problém u Scythe Ninja
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- Gaspo
- Nováček

-
Nebude problém u Scythe Ninja
Mám chladič Scythe Ninja a kupil som novu dosku nebude problém z demontovaním toho ktíža ktorý je nalepený na starej doske?
- wallot
- Středně pokročilý

-
jo mam a dost neblahou. to cerny svinstvo vubec neslo po roce pouzivani odlepit a hodinu sem to sekrabaval aby ten kovovej kriz sel odlepit. fakt hnus. pri dalsim pouziti jsem ten kovovej kriz musel podlepit molitanem aby nezkratoval desku zespoda. to vymejslel fakt uplnej *******. plusko uz je dobry jelikoz na socket 775 ma uz klasicke zacvakavaci uchyceni
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- jessie.james
- Začátečník

kdyz jsem mel ninju na 775 socketu, tak jsem inteligentne nechal ten leskly papir na nalepovaci casti krize (cili jsem jej neprilepil) a vyplatilo se
. chladic drzel naprosto v pohode a kriz sel z desky sundat jedna radost. byt tebou, tak bych jej nelepil, pac kdyz jej prisroubujes, tak drzi i tak na 100% a nebudes mit problemy s pripadnym odlepovanim.
nova revize uz tyhle problemy nema.
nova revize uz tyhle problemy nema.
- wallot
- Středně pokročilý

-
njn ja tenkrat postupoval podle manualu a jelikoz to byl muj prvni chladic takovehohle stylu taxem netusil jak to muze skoncit jelikoz vetsinou desky/cpu prodavam i s chladicem ale ninju sem si ted chtel nechat. ono urcite se muze nechat ten papir prilepenej prece jen lepeni krize k desce je zbytecnost kdyz je stejne prichycenej sroubama
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Lukke
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já ho sundaval fakt brutálně, držel tam jako peklo... Asi po hodinové laboraci páčením šroubovákem, podložený kouskem dřeva, se mi ho podařilo sejmout. Takže také doporučuji nelepit...
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit