Stránku nelze zobrazit, ICQ jede ! ! !

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Zdravím,
muj kamos ma velmi podobny problem:
Chtel si doma udelat pc sit o dvou compech.(internet) Koupil si router , a postavil to:SIT - modem ZYXEL P-660RU-T - routerTP-link Cable/DSL Router TL-R402M - a z routeru 2 kabely do 2 PC.
Kdyz doinstaloval router i modem, napsalo ,,congrulations", ICQ jede, ale internet explorer pise stranku nelze zobrazit. :sad: + na starym modemu vse jede v pohode. Co jsem cetl tak IP pry zjistilo uplne v pohode. :sad:
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

uraf píše:Zdravím,
muj kamos ma velmi podobny problem:
Chtel si doma udelat pc sit o dvou compech.(internet) Koupil si router , a postavil to:SIT - modem ZYXEL P-660RU-T - routerTP-link Cable/DSL Router TL-R402M - a z routeru 2 kabely do 2 PC.
Kdyz doinstaloval router i modem, napsalo ,,congrulations", ICQ jede, ale internet explorer pise stranku nelze zobrazit. :sad: + na starym modemu vse jede v pohode. Co jsem cetl tak IP pry zjistilo uplne v pohode. :sad:
Jestli na LAN neni Proxy server tak at je v prohlížeči vypnut (někde kde se nastavuje připojeni LAN, jinak to hází stránka nenalezena (v IE).
Podpis nenalezen.
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Zkusily jsme a nepomohlo, ani ty proxy nemel nikdy zaply. :sad:
DuSkie
Nováček
Nováček

Příspěvek od DuSkie »

myom píše:no zkus to a uvidis.... ja to vyresil tak, ze jsem kolem modemu vyhazel kvitka od matky...... proste to dej vice do prostoru, nebo dej k tomu vetrak..... ale nejprve to zkus jestli to je na 100% tim......
tak sem trochu zmenil lokaci a otocil ten router vzhuru nohama, protoze je teplej ze spoda a ma tam maly vetrani a vypada to ze by to mohlo fungovat. este otestuju, hlavne zejtra.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

DuSkie píše:tak sem trochu zmenil lokaci a otocil ten router vzhuru nohama, protoze je teplej ze spoda a ma tam maly vetrani a vypada to ze by to mohlo fungovat. este otestuju, hlavne zejtra.
jj. je mozne ze nekterym ten problem zpusobuje neco jineh, ale ja jsem ten zamy problem mel a tak jsem psal na infolinku myho operatora a on mi zdelil, at to vytahnu ze zasuvky a zapojim, popr. restartuji a ono to jelo. proste to zkuste.....
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“