problem s 9600pro?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Juri
- Nováček

-
problem s 9600pro?
mam taky problem vcera som formatoval c disk a nahadzoval windows a vsetko potrebne (via cipset driver,ati driver6.8,ccc,DX9,atd...)a ked volako zatazim gpu tak mi vyhadzuje VPU recover s volakym errorom
ci je chyba v grafike alebo agp na doske nieje v poriadku?
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: problem s 9600pro?
zkus vypnout FastWrites... ve SmartGArtJuri píše:mam taky problem vcera som formatoval c disk a nahadzoval windows a vsetko potrebne (via cipset driver,ati driver6.8,ccc,DX9,atd...)a ked volako zatazim gpu tak mi vyhadzuje VPU recover s volakym errorom
- Juri
- Nováček

-
nepomohlo kua 
- presscott
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Musis ten VPU vypnout! Jde to pres CCC.Juri píše:nepomohlo kua
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
- Juri
- Nováček

-
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a jak vela zatazis GPU? cim? Dobře zkus vypnout FastWrites a dát AGP 4x - opět ve SmartGart, ale podivej se tak do biosu jetli to tam někde nejde nastavit.
Sorry že s tím pořád otravuju, ale tohle se mi vybaví automaticky ve spojení Via a Ati. Prostě to zkus.
Napiš ještě přesně co máš za desku a co je to přesně za x9600
Sorry že s tím pořád otravuju, ale tohle se mi vybaví automaticky ve spojení Via a Ati. Prostě to zkus.
Napiš ještě přesně co máš za desku a co je to přesně za x9600
- Juri
- Nováček

-
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj... není zač.. nejlíp vždycky poradí ten kdo tomu vůbec nerozumí =)Juri píše:no kruci uz to ide (tak sa zda)dal som v biose agp 4x aj ked neviem preco to na 8 neide
mam ati sapphire 9600pro 256MB a dosku ktv4 od MSI a ta ma agp8
ked som hral oblivion alebo wow tak mi tuhol comp a ukazovali sa artefakty ale uz je to asi v poho diky.
- Juri
- Nováček

-
- Gizmo_CZ
- Začátečník

-
napíšu to sem:
Koupil jsem si tuhle grafiku od sappire a jsou na nich místo inzerovných pamětí typu "kostka" (sorry nevím ten název) klasické obdélníkové paměti ??
jsou 3.3ns (běží na 250MHz) kolik se dají toreticky vytlačit nahoru? (sem zapomět ten výpočet! ) Díky za info!
edit: BGA
Bude to mít nějaký vliv na výkon?? myslím rozdíl mezy BGA 3,3ns a staršíma podlouhlýma 3.3ns???
Koupil jsem si tuhle grafiku od sappire a jsou na nich místo inzerovných pamětí typu "kostka" (sorry nevím ten název) klasické obdélníkové paměti ??
jsou 3.3ns (běží na 250MHz) kolik se dají toreticky vytlačit nahoru? (sem zapomět ten výpočet! ) Díky za info!
edit: BGA
Bude to mít nějaký vliv na výkon?? myslím rozdíl mezy BGA 3,3ns a staršíma podlouhlýma 3.3ns???
- Sinpa
- Mírně pokročilý

teoreticky
303MHz
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lucky007
- Začátečník

-
- Ache
- Pokročilý

Teoreticky by měli dát těch 600Mhz, ale já tuhle kartu kdysi měl a i 630Mhz nedělalo problém. Ale naopak pro některý kousky může bejt problém i 600MHz 
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- Gizmo_CZ
- Začátečník

-
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- Gizmo_CZ
- Začátečník

-
Po pravdě jsem na rozpacích!!phz^ píše:i kdyz, ted me napada nema mit R9600Pro 600mhz paměti ?
Objednal jsem si u czechcoputru tuhle grafiku:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24981
A došla mě naprosto jiná!!!! Sice je to taky Sappire Ati Radeon 9600Pro, ale má jiné PCB, obyč paměti (ne BGA)
vypadá skoro stejně jako tahle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27632
Jen její PCB je modré jako od gigabytu?!!
Nedostal jsem k ní ani CD s ovladačema!!!
Byl to sice výprodej ale přeci když inzeruji na obrázku tu Sappirku s BGA pamětma a hnědým PCB tak bych jí měl dostat ne? nehledě na to že by měla mít VIVO a dost se mi zdá že nemá, jelikož na PCB chybý ten velký čip na to VIVO!!!
Jinak takty sedí 400/500 jádro/paměti
- BF Richo
- Nováček

taktovanie
Ludkovia moji...mam otazocku ohladom taktovania karty s cipom 9600pro..... Ja mam sapphire ATI 9600pro s jadrom atlantis a cel by som z nej dostat co najviac....... nema s tim nekdo dake skusenosti??? ..... cez co by to bolo najlepsie taktovat??? soft ci bios VGA?? .......