pomoc s linuxom pre router
- shutty
- Nováček

-
pomoc s linuxom pre router
zdravim .
chcem spojazdnit malu siet a potrebujem nejaky linux pre router
chcem pourit stare pc AMD 100Mhz 16MB RAM idealne bez HDD
bolo by fajn keby tento router fungoval aj ako HUB mam 4 sietove karty jednu pre vstup inetrnetu a 3 pre ostatne PC .
hlavne abi to bolo jednoducho nastavitelne lebo nemam ziadne skusenosti s linuxom
bolo by fajn keby tento router fungoval aj ako HUB mam 4 sietove karty jednu pre vstup inetrnetu a 3 pre ostatne PC .
hlavne abi to bolo jednoducho nastavitelne lebo nemam ziadne skusenosti s linuxom
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shutty
- Nováček

-
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ja nevim, na lokalni siti (nekolik desitek kompu) je vsude slackware, tak bych stahnul slackware (staci i 10.2, ma jen 1CD (2. CD je KDE) misto DVD, pak akorat prekompilovat jadro, ale to asi stejne tak jako tak), nainstaloval, a vypustil..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Beriiisek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Rainbof
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: pomoc s linuxom pre router
never jim. kecaj z hladushutty píše:zdravim .
IBM 760EL Pentium I. 166Mhz, 40Mb ram, 2x8gb CF ATA, DVD-CDRW, MS-DOS 7.1, Sound Bastler 16, LCD 12.1", baterka dead, tvout.
Phenom II X2 550 , 4gb ram, 1x 500 gb, 1x 2TB, nVidia 8800GT 768mb, eLSýDý 23"
Phenom II X2 550 , 4gb ram, 1x 500 gb, 1x 2TB, nVidia 8800GT 768mb, eLSýDý 23"
- slavick
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Můžeš použít floppyfw, jak píše Rainbof. Můj router běží na Slackwaru 10.2 a nemůžu si stěžovat
Tady je o tom celý seriál http://www.root.cz/serialy/linux-jako-i ... a-gateway/
- slavick
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- slavick
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To je fakt. Můj disk se taky po chvíli vypne a nevím o něm. Takže bych klidně použij nějaké distro, které se instaluje na disk. Nebo jestli chceš mít router bez "hlučného" disku, tak si pořiď do IDE redukci na CF karty a CF kartu (256 MB stačíno_-_name píše:je to asi o tom jak si člověk zvykne, já mám toho "kojota" na hdd (ten se po minutě vypne) zdroj bez větráku a už to jede dva roky a ničeho jsem si nevšim že by mi vadilo