Vodní chlazení - diskuze

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Zamčeno

Jak si představujete budoucnost threadu o WC?

Jedeme další stovku! (veškerá voda se nadále bude řešit zde)
28
27%
Odznova! (viz č.1)
6
6%
Více threadů, teď je v tom bordel! (tři až čtyři thready, pro každou oblast zvlášť)
68
67%

Celkem hlasů: 102
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

kupca píše:Za jak dlouho muzu ocekavat, ze mi dorazi bloky od viscoolu?
wtf?a to si jako myslis ze vime kdy jsi je obednal a jak je rychla posta ?....pockej podivam se do magické koule ta me to rekne...

hmmmmmmm óóóó hmmmmm.....tak ta me rekla ze ti prijdou ve stredu pristi tyden? :roll: :roll: :P spokojeny? :wink:
DrasticBass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrasticBass »

To to si planuji postavit. Myslite ze je to dobra kombinace pro mou masinu?

CPU: EK Water Blocks WAVE Copper
VGA: EK FC79
cerpadlo: Eheim 1048-790
radiator: Alphacool NexXxoS Xtreme III
expa: Cape Coolplex 25 external
pozdeji chipset:EK-NB4 a něco na 2 hardy něco jak od Ertyho
PC1: |MB|Gigabyte EX38-DS5 |CPU| E8400 3600MHz |RAM| 2x1GB Geil 800MHz cl4 |GPU| nVidia™ MSi 7900GTO@GTX |Sound| Creative Sound Blaster Audigy 4 |HDD| Samsung SATA II 80GB //WD SATA II 250GB |PSU| Enermax Liberty 400W |CASE| Thermaltake Swing |Cooling| Zalman CNPS9500 LED//Zalman VF900-Cu |LCD| Philips 190B6 |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

jo ale fullcover nema smysl, btw na ktere cipove sady jde narvat ten blok?
DrasticBass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Cujo píše:jo ale fullcover nema smysl, btw na ktere cipove sady jde narvat ten blok?
http://ekwaterblocks.com/shop/product_i ... cts_id=129 je to delane pro ty desky kde je chladič prichycen pomoci tech hacku.
PC1: |MB|Gigabyte EX38-DS5 |CPU| E8400 3600MHz |RAM| 2x1GB Geil 800MHz cl4 |GPU| nVidia™ MSi 7900GTO@GTX |Sound| Creative Sound Blaster Audigy 4 |HDD| Samsung SATA II 80GB //WD SATA II 250GB |PSU| Enermax Liberty 400W |CASE| Thermaltake Swing |Cooling| Zalman CNPS9500 LED//Zalman VF900-Cu |LCD| Philips 190B6 |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

Highlander píše:
kupca píše:Za jak...:
Si me spatne pochopil, jen jsem se chtel zeptat, pac hodne lidi ty bloky ma, za jak dlouho jim tak dosly od te doby co je objednali? Pac nechci dopadnout jak na casemoddingu, kde se na nektere veci ceka i 14dni :(
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

DrasticBass ty budes objednavat z EK? pokud ano nevadilo by ti kdybych neco objednal s tebou?
Jarynek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jarynek »

to kupca - u me to od viscool trvalo tyden (asi nemely skladem) jinak pry do tri dnu. Z Casemodding tri dny.
Jinak dik moc za rady
:worship:
Athlon II X4 630, Asus M4A78T-E, 4GB Patriot Viper DDR3 1600CL7, Powercolor HD4870@800Mhz, WD 640GB + Seagate 250GB, Fortron Epsilon 600W, LG GSA-H10N, Viscool CPU+GPU, HPPS, homemade HDD + radiators + expa
MSI GX600
Veterán IBM Thinkpad 240 10,6"
Dell D420
Compaq N400c
raptor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od raptor »

Zdar lidi. Tak jsem postavil tu sestavu, kterou jsem nedávno s Vaší zdejší pomocí pořídil. Jsem opravdu nadšený z těch teplot (zatím pouze CPU), které ta sestava má. Před tím jsem měl D930 na 4,2GHz v burnu s BOX 82°C a s Ninjou do 75°C. Nyní mám D930 na 4,5GHz a v burnu mám 45°C. :-) Prostě nádhera. Na gr. kartu X1900XTX jsem ovšem zatím blok nedal, protože jsem zjistil, že mi byl dodán blok na ATI X800, který má jiné uchycení. :-(
Jinak co se týká čerpadla Laing D4, tak musím říci, že je naprosto tiché. Je slyšet pouze, když dám ucho až k němu, tak si jemně vrčí. :-) Co se chladiče Mora2 týká, tak zatím to zvládá pasivně bez problémů. Jsem zvědavý co bude po zapojení X1900. Pak dám určitě vědět. Expu jsem nakonec udělal z 5l soudku od piva a vypadá to báječně. :-) Hodil bych Vám sem fotku, ale nevím jak sem tu fotku mám připojit.
A ještě jednou díky moc za Vaše rady.
CPU: E6750@3,6GHz + WB, MB: ASUS P5K-E RAM: 2x1GB GEIL DDR2 800 GPU: SAPPHIRE HD2900XT 512MB+WB, HDD: WD250KS SATA II | Zdroj: Enermax Liberty 500W | Case: CoolerMaster Centurion 530 2x 120mm Fan, DVD: Pioneer DVR 212, LCD: 19" EIZO 1910AS
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

uploadni fotku na imageshack.us a potom dej

Kód: Vybrat vše

[img]adresa fotky[/img]

//Stoobi - nebo uploadni zde na forum do galerie. :wink:
raptor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od raptor »

Zde je. Je to pouze testovací okruh. Obrázek
Naposledy upravil(a) raptor dne sob 18. lis 2006, 16:28, celkem upraveno 1 x.
CPU: E6750@3,6GHz + WB, MB: ASUS P5K-E RAM: 2x1GB GEIL DDR2 800 GPU: SAPPHIRE HD2900XT 512MB+WB, HDD: WD250KS SATA II | Zdroj: Enermax Liberty 500W | Case: CoolerMaster Centurion 530 2x 120mm Fan, DVD: Pioneer DVR 212, LCD: 19" EIZO 1910AS
DrasticBass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Cujo píše:DrasticBass ty budes objednavat z EK? pokud ano nevadilo by ti kdybych neco objednal s tebou?
no to ja sam jeste nevim jak to udelam. predpokladam ze na dobirku to poslat nejde. :?
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

kupca píše:
Highlander píše: Si me spatne pochopil, jen jsem se chtel zeptat, pac hodne lidi ty bloky ma, za jak dlouho jim tak dosly od te doby co je objednali? Pac nechci dopadnout jak na casemoddingu, kde se na nektere veci ceka i 14dni :(
sory ja to nemyslel nejak zle;) spis ze srandy....Problem je ze jsi nenapsal ani kde jsi to obednal.Treba na alzasoftu maji skladem takze treba do druhyho dne by jsi mohl mit blok doma...ale pokud jsi obednaval primo ze slovenska tak to tezko rict treba taky za 14 dnu podle rychlosti posty:(
kupca
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupca »

Highlander píše:
kupca píše:
§
Ne jasne, neberu to nijak zle, jsem to spatne i napsal pred tim, jinak jsem to objednaval primo z viscoolu..

2raptor- ta mora me velmi prekvapila, kdyz u tahne na 45 stupnu :)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

zhodnotte mi to (snad uz to bude konecne ok a budu moct hned jak dojdou love objednat)
CPU-Nexxxos XP silver
GPU-zatim nic ,pockam na destiny
Pumpa-HPPS+silentbloky
Radiator-airplex nebo nexxxos 240
Fitinky-Sroubovaci 10/8
Hadice-PUR 10/8
Fany-mam doma
Ted jen nevim kam mam radiator-bud dopredu dolu nebo nahoru (mam v casu misto pro dva 120 fany nad sebou)
Dik moc :oops:
Naposledy upravil(a) Cujo dne sob 18. lis 2006, 20:17, celkem upraveno 1 x.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

chlapi dobry vodnici.....

cujo: dobry, ale pokud budeme delat blok na gpu tak se nebude jmenovat destiny...... :wink:

//Woyta ze by se serie pro grafiku jmenovala Fate? :-)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

to Cujo: Nechapu proc si kupujes waterblock EK...takovej srot.Kdyby sis koupil Nexxos XP tak to pochopim,ale tohle to....
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Highlander píše:to Cujo: Nechapu proc si kupujes waterblock EK...takovej srot.Kdyby sis koupil Nexxos XP tak to pochopim,ale tohle to....
ok du do nej :)
btw kolik vody se vejde do te mory nevite nekdo?
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

raptor píše:Zde je. Je to pouze testovací okruh. http://img157.imageshack.us/img157/5856/vodnikrx8.th.jpg
Hele, ty si k D4 nedostal stojánek? Páč to by byla sranda, někdo dostal, někdo ne :-D
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Cujo píše:
Highlander píše:to Cujo: Nechapu proc si kupujes waterblock EK...takovej srot.Kdyby sis koupil Nexxos XP tak to pochopim,ale tohle to....
ok du do nej :)
btw kolik vody se vejde do te mory nevite nekdo?
Jestli si pockas tak par dnu tak uz testuju doma bloky Storm,Cascade,Nexxos,Apogee,EK,Destiny F6 a mozna jeste pribude viscool kdyz me ho myom posle;)
KLON
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KLON »

dneska jsem narazil na docela prima sponky :)
Obrázek
taky sem narazil na přímý šroubení 8/10 G1/4" za 31kč, ale asi nemá o-kroužek, ale co je lepší je "fillport" za 65kč, s závitem G1/4" pro vaši oblíbenou fitinku 8)
btw. nevíte někdo kde se dají sehnat pružiny á-la SmartCoils ?
Zamčeno

Zpět na „PCtuning - webový magazín“