Gigabyte 81945GZME-RH (775, 945GZ + ICH7, mATX)
Moderátor: Eddward
- trof
- Nováček

-
Gigabyte 81945GZME-RH (775, 945GZ + ICH7, mATX)
Mam Intel P4,3.0GHz, 531BOX,SOCKET775.Zakladna doska GIGABYTE-81945GZME-RH.Chcel som si pretaktovat CPU,k doske bol na CD program EASY TUNE5,s ktorym by to malo ist pretaktovat.Tak som ho nainstaloval,ale pri stlaceni Overlocking na nic nereaguje.Ako keby bola tato funkcia vypata.V Biose som nic nenasiel,kde bysa to dalo zapat.Pekne prosim mohol by mi niekto poradit?
- jessie.james
- Začátečník

- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- Stano K.
- Středně pokročilý

- trof
- Nováček

-
- jessie.james
- Začátečník

- trof
- Nováček

-
Bingo.Asi mas tu desku ako ja.Presne Je tam Bios F6.Myslis,ze sa to bude dat spravit aj na starsiu verziu?Niektore Biosy ti starsiu verziu nezoberu.Verzia F5 by mohla ist taktovat?Preco F6 zamkli?
jessie.james píše:problem by mel byt v BIOSu. od verze F6 jsou v BIOSu deaktivovany OC moznosti, takze se v nem vubec nezobrazuji. over si, jakou mas verzi BIOSu a kdyz tak jej flashni na starsi verzi.
- jessie.james
- Začátečník

- trof
- Nováček

-
Mozes mi dat link,kde sa da o tom docitat?Inak dik za info,moc si mi pomohol.Len mi neni jasne,preco to v tej F6/BIOS/ blokli.Myslim taktovanie.
jessie.james píše:tuhle desku doma nemam, hledal jsem trochu na webu a nasel tohle info. CPU ti deska veme i se starsim BIOSem, u dosti vekovite P4 531 to problem rozhodne nebude. nebo jsi mel na mysli, jestli deska vubec sezere starsi BIOS? nemel by s tim byt zadny problem.
- jessie.james
- Začátečník

- trof
- Nováček

-
Dik,ale eng.neviem.Moja smola.Mam 50.Musel som sa ucit Rustinu..
jessie.james píše:http://forums.extremeoverclocking.com/s ... p?t=236893
- jessie.james
- Začátečník

ja se ji nastesti ucit nemuseltrof píše:Dik,ale eng.neviem.Moja smola.Mam 50.Musel som sa ucit Rustinu..
takze na te strance pise jeden tipek, ze ma tu Gigabyte desku a po tom, co do ni flashnul F6 BIOS mu z nej zmizely pretaktovaci moznosti. no a dalsi clovek mu odpovida, ze co tak nasel a cetl na netu, tak za to muze prave ten F6 BIOS, a ze bude muset flashovat zpet na F5.
- trof
- Nováček

-
Moc krat dakujem,velmi si mi pomohol.Idem na tu F5,dufam,ze to zvladnem.
jessie.james píše:ja se ji nastesti ucit nemuseltrof píše:Dik,ale eng.neviem.Moja smola.Mam 50.Musel som sa ucit Rustinu..
takze na te strance pise jeden tipek, ze ma tu Gigabyte desku a po tom, co do ni flashnul F6 BIOS mu z nej zmizely pretaktovaci moznosti. no a dalsi clovek mu odpovida, ze co tak nasel a cetl na netu, tak za to muze prave ten F6 BIOS, a ze bude muset flashovat zpet na F5.