Skrat 12V větve na zdroji...
- Challenger_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Skrat 12V větve na zdroji...
Zdravim, předmět vypovídá vše... prostě už se mi několikrát stalo že jsem skratoval vývod 12V větve ze zdroje ...bylo to jen brnknutí ale stejně se PC už nerozjede i když konrolka na desce svítí... Nevíte někdo co se s tím zdrojem stane? To se spálí vždycky trafo nebo co? Nikdy to nesrmdělo prostě jen blik a PC se vypne. Navíc co mě zaráží je to že pojistka ve zdroji je vždy ok.
pls help...
pls help...
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
- Challenger_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem na to přišel... v těh zdrojích je je TEPELNÁ ochrana
hehe takže tři zdroje ktry jsem považoval za dead jsou alive. No nic.. stačí skratovat a pak čekat až vychladnou... muj nejnovější poznatek 
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- OneHead
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- LGA
- Začátečník

- Fifi
- Středně pokročilý

- OneHead
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- tigaki
- Černá karta

-
- OneHead
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- OneHead
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Nemate nekdo popis, jak maji byt zapojene kabely v koncovce ATX 12V ?
Mam to tam nekde blbe zapojeny, kdyz jsem vymenoval kabely, ale nemuzu prijit kde, dik moc
Mam to tam nekde blbe zapojeny, kdyz jsem vymenoval kabely, ale nemuzu prijit kde, dik moc
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- no_-_name
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Dik moc
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji