zapojení konektorů

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Hanes666
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zapojení konektorů

Příspěvek od Hanes666 »

zdravím, chtěl bych se vás zeptat kam mam zapojit konektory s označením
MIC(zelený), R(červený), L(Modrý), G(černý)Obrázek, jsou to konektory které vychází z masky pc, jsou totiž na music(na ty konektory na repro), a já nevím jak je mam zapojit, resp. kam aby mi ty konektory na repro fungovali, (já už mam integrovanou zkukovku ale chci mít ještě tot abych si mohl zapojit stereo),,,,má základní deska je
.
Obrázek
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

To si musis pozriet v manualy k doske. Tam mas vsetko zakreslene ak taky konektor mas. Vacsinou je blizko integrovanej zvukovky
XBOX360
Hanes666
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanes666 »

Shack píše:To si musis pozriet v manualy k doske. Tam mas vsetko zakreslene ak taky konektor mas. Vacsinou je blizko integrovanej zvukovky
jj měl jsi pravdu v manualu sem to nakonec našel, ale když do toho píchnu slchátka nebo něco tak to nehraje, nevíte čím to je??
promecon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od promecon »

Hanes666 píše:
Shack píše:To si musis pozriet v manualy k doske. Tam mas vsetko zakreslene ak taky konektor mas. Vacsinou je blizko integrovanej zvukovky
jj měl jsi pravdu v manualu sem to nakonec našel, ale když do toho píchnu slchátka nebo něco tak to nehraje, nevíte čím to je??
ak sa nemylim musis to prepnut na doske (jumperom) aby ti siel signal tymi kablikmi do predu na skrini a nie cez jack v zadu,..
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“