Zadnej front panel jsem k tehle desce nedostal. Je nekde nejaka fotka toho panelu?Prerovak píše:caute pls chci se jen zeptat dostali ste k tote desce ten Frontpanel s tema ruznyma vyvodama?
nebo pls kde se da vzit?
Asus P5W DH Deluxe (775, 975X + ICH7R)
Moderátor: Eddward
- bazantm
- Nováček
-
- djstudio
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
bazantm píše:Jo a primo na strankach ASUSu je ode dneska ke stazeni BIOS ve verzi 1506
Bios 1506 se tvari slusne vse fachci jak ma , u teto desky na flash staci pri postu zmacknout ALT+F2 a mit na diskete novy Bios nazvany P5WDH.ROM a deska si to uz sama sesrotuje a restartuje PC. Jeste jsem videl nakou Betu 1601 ale asi tam nakej zasadni rozdil nebude,lepsi bude pockat zase na oficialni Asus Bios.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3057 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x16GB - 32GB G.SKILL Trident Z5 NEO DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
- bazantm
- Nováček
-
Chtel jsem spis flashovat z flash disku, disketam od jiste doby moc neverim. Nerad bych tu desku znicil, je to na PC v praci...djstudio píše: Bios 1506 se tvari slusne vse fachci jak ma , u teto desky na flash staci pri postu zmacknout ALT+F2 a mit na diskete novy Bios nazvany P5WDH.ROM a deska si to uz sama sesrotuje a restartuje PC. Jeste jsem videl nakou Betu 1601 ale asi tam nakej zasadni rozdil nebude,lepsi bude pockat zase na oficialni Asus Bios.
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- bazantm
- Nováček
-
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- bazantm
- Nováček
-
- gajro
- Nováček
-
Nahraj si BIOS na USB kluč a v BIOS-e si najdi položku EZflash.bazantm píše:A jak prehrat BIOS flashkou? Diky.OBR píše:ja flashuju disketou a nebo pres win, ale flashkou to jde uplne v pohode.
Spusti ju .Vyzerá to ako DOS.
Potom musíš vybrat medium kde ma BIOS hladat.
USB disk je pod B .
A je floppy
Core2Duo E6400,Asus P5W DH Deluxe,Sapphire Ati 1900GT,RAM Kingston Hyper X 2x512-6400
- bazantm
- Nováček
-
Uz jsem to tu psal, prusvih je ze v BIOSu nemam polozku EZflash. Mam verzi BIOSu tusim 1101. Nevite nekdo jak tam ten EZflash dostat? Zkousel jsem po startu Alt+F2, ale nicgajro píše:Nahraj si BIOS na USB kluč a v BIOS-e si najdi položku EZflash.
USB disk je pod B .
A je floppy
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
blbost, co ja vim tak ta polozka tam je uz minimalne od BIOS 0702...., ale vsadim boty ze je tsm od prvniho BIOSu vubec ... hledej ve treti zalozce od konce ...bazantm píše:Uz jsem to tu psal, prusvih je ze v BIOSu nemam polozku EZflash. Mam verzi BIOSu tusim 1101. Nevite nekdo jak tam ten EZflash dostat? Zkousel jsem po startu Alt+F2, ale nicgajro píše:Nahraj si BIOS na USB kluč a v BIOS-e si najdi položku EZflash.
USB disk je pod B .
A je floppy
- mufty
- Nováček
Chcem sa spytat ci uz niekto menil chladic na chipsete na tejto doske? Ak ano tak za aky a ci to pomohlo, pretoze ja mam teplotu na chipsete okolo 43 bez zataze a 50 v zatazi.
CCPU:C2DE8400@3GHz@ (26°C/38°C); MB:Asus MAXIMUS FORMULA; RAM:2x1GB corsair Dominator 1066Mhz; VGA:Gainward 8800GT 512MB GS (48°C/62°C); HDD:250GB SATA2 + 500GB SATA2; ZDROJ:ENERMAX 500W, LCD Samsung 225BW
- nikyklada
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam 50-55 a prdim na to uz sem do toho compu vrazil dostmufty píše:Chcem sa spytat ci uz niekto menil chladic na chipsete na tejto doske? Ak ano tak za aky a ci to pomohlo, pretoze ja mam teplotu na chipsete okolo 43 bez zataze a 50 v zatazi.
NTB-MSI GX610PX
PC1-Intel E6600, Asus P5W DH DLX, Corsair 2GB 800MHz CL4 A-DATA 4GB CL4, 4870 1024 DDR5, 2x Samsung SpinPoint T166 HD321KJ, SpinPoint T133 HD401LJ, TV analg+dig, Audigy 2.
LCD DELL 2408WFP, mys Sidewinder
PC2- 2200+XP Tbread, 2*512MB 266MHz, ATI 9700PRo, WD800JB
Mobil- Samsung SGH-i900 Omnia 8GB
PC1-Intel E6600, Asus P5W DH DLX, Corsair 2GB 800MHz CL4 A-DATA 4GB CL4, 4870 1024 DDR5, 2x Samsung SpinPoint T166 HD321KJ, SpinPoint T133 HD401LJ, TV analg+dig, Audigy 2.
LCD DELL 2408WFP, mys Sidewinder
PC2- 2200+XP Tbread, 2*512MB 266MHz, ATI 9700PRo, WD800JB
Mobil- Samsung SGH-i900 Omnia 8GB
- ianko
- Nováček
-
...po update na 1602 (skusal som aj1503/1506)...sa pri zvyseni fsb nad 300 roztoci chladic jak besny ...cca 2800 it/min a to uz je hukot....skusal som v hw monitore nastavit secko mozne...a stale to huci...paradoxne 9*300 pohoda... ale 8*333 huci jak debil...uz ma ta doska zacina srat...nemate s tym prosim niekdo skusenost.....
P5W-DH, E6600.B2, Freezer7, HyperX9200, MSI-8800GTS512, X-Fi Platinum, TAGAN-530W-EC, Avance C001
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- ianko
- Nováček
-
..on sice pise ze bude pri overload ignorovat q-fan...ale 2800ot je trochu moc..potom to ukaze po cvhili na starom probe ze procik ma 25st...to mi j e na hovno ked v pracovni mam pocit ze sedim v nastartovanom dvojplosniku....OBR píše:u me se nic takoveho neprojevuje ...
P5W-DH, E6600.B2, Freezer7, HyperX9200, MSI-8800GTS512, X-Fi Platinum, TAGAN-530W-EC, Avance C001
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- ianko
- Nováček
-
ja si potrpim na nizke otacky...ale ten chladic ma 4pin priamo do dosky...na siel som aj tento problem na VIP ASUS FORe..aspon som tak pochopil....doporucoval cez ten tupy aibooster zapat q-fan...ale po restarte je to spet a ten tupy sw si to nepameta...takze nic..aj to tam pisal...koho by bavilo klikat po kazdom starte win na nejaky sw.....bo po start win by som to este vydrzal......takze predpokladm ze vzhladom na chladic aky pouzivas si si to nevsimol....OBR píše:tak to rid rucne, muj tt bigtyphoon nerve ani na 3000 otacek ...
...existuje nejaka 975 doska co pojde normalne a aj s mojimi pametami....????
..asi toto: resolve jak blazen....
http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id= ... uage=en-us
- D@ve
- Nováček
-
Dělička pamětí
Koupil jsem nový paměti A-Data 1066+ Extreme, který podle zahr. serverů bez problému udělaj 1150. E6600 má taktnutou na 9x400 a paměti chodí korektně jedině 1:1, tedy na 800MHz. Pokud změním děličku na 1000, nebo 1066, tak systém po restartu nenabootuje. Zkoušel jsem bios 1506 i 1602. Časování mám nastaveno na SPD. Kde může být chyba?
- Prizz
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
nenaběhne ani pismenko
Dobrý den prosil bych o radu.
Právě jsem si doma sestavil počítač na konkrétně této desce, procesor C2D E6400, ATI 1900 XT, RAM Corsair Value 667 DDR2.
Počítač sem sestavil snad i úspěšně nainstaloval jsem Win XP, chvilku se trápil s aktualizováním na service pack 2 a dále abych rozjel integorvanou zvukovku. Když sem vše rozchodil snad jak jsem měl, řekl jsem si že si usnadním práci s přenosem dat a muj (systémový)HDD ze starého athlona XP připojím a jen přehraju nějaké ty downloady abyych vse urychlil. A tady to začalo. Jakmile jsem připojil HDD (možná důležitá inforamce nevím, sys HDD je na SATA tento ze starého sem pripojoval na Ultra ATA IDE kabelem) s jumpery na Slave, už počítač nenajel. Zkousel jsem vselicos se zmenou jumperu a porad nic na obrazovce nenajelo nic jen se vse roztocilo a zase se to vyplo.
Tak jsem HDD odpojil vratil vse do původního stavu, přitom jsem si všiml že mě nejspíše při původní manipulaci s kabely vypadlo z desky zapojení tlačítek reset, power , speaker (takže jsem zřejmě uváděl celou dobu počítač do chodu tlačítkem vzdau na zdroji). No každopádně vše pořád do kola i po odpojení CD mechaniky a HDD nic (i když u těch asi problém nebude z toho co sem tu nekde cet). Jen doufám že jsem neodrovnal desku. A teď když o tom píšu možná že jsem měl jenom vyplý zdroj a ne vytažený kabel z něj když jsem poprvé instaloval ten starý disk.
Prosím pokud by někdo věděl co by stím mohlo být poraďte. Mě akorat napada reset CMOS, ale to zvládnu až zítra večer bohužel.
Tak už se to povedlo skutecne stacilo resetnout BIOS, sorry za spam. Jinak taky se chystam za chvili trochu skusit taktnout, tak dám vědět jak to šlo.
Právě jsem si doma sestavil počítač na konkrétně této desce, procesor C2D E6400, ATI 1900 XT, RAM Corsair Value 667 DDR2.
Počítač sem sestavil snad i úspěšně nainstaloval jsem Win XP, chvilku se trápil s aktualizováním na service pack 2 a dále abych rozjel integorvanou zvukovku. Když sem vše rozchodil snad jak jsem měl, řekl jsem si že si usnadním práci s přenosem dat a muj (systémový)HDD ze starého athlona XP připojím a jen přehraju nějaké ty downloady abyych vse urychlil. A tady to začalo. Jakmile jsem připojil HDD (možná důležitá inforamce nevím, sys HDD je na SATA tento ze starého sem pripojoval na Ultra ATA IDE kabelem) s jumpery na Slave, už počítač nenajel. Zkousel jsem vselicos se zmenou jumperu a porad nic na obrazovce nenajelo nic jen se vse roztocilo a zase se to vyplo.
Tak jsem HDD odpojil vratil vse do původního stavu, přitom jsem si všiml že mě nejspíše při původní manipulaci s kabely vypadlo z desky zapojení tlačítek reset, power , speaker (takže jsem zřejmě uváděl celou dobu počítač do chodu tlačítkem vzdau na zdroji). No každopádně vše pořád do kola i po odpojení CD mechaniky a HDD nic (i když u těch asi problém nebude z toho co sem tu nekde cet). Jen doufám že jsem neodrovnal desku. A teď když o tom píšu možná že jsem měl jenom vyplý zdroj a ne vytažený kabel z něj když jsem poprvé instaloval ten starý disk.
Prosím pokud by někdo věděl co by stím mohlo být poraďte. Mě akorat napada reset CMOS, ale to zvládnu až zítra večer bohužel.
Tak už se to povedlo skutecne stacilo resetnout BIOS, sorry za spam. Jinak taky se chystam za chvili trochu skusit taktnout, tak dám vědět jak to šlo.
Naposledy upravil(a) Prizz dne úte 5. pro 2006, 10:30, celkem upraveno 1 x.
- barco
- Středně pokročilý
Re: Dělička pamětí
tak zvys voltaz ramD@ve píše:Koupil jsem nový paměti A-Data 1066+ Extreme, který podle zahr. serverů bez problému udělaj 1150. E6600 má taktnutou na 9x400 a paměti chodí korektně jedině 1:1, tedy na 800MHz. Pokud změním děličku na 1000, nebo 1066, tak systém po restartu nenabootuje. Zkoušel jsem bios 1506 i 1602. Časování mám nastaveno na SPD. Kde může být chyba?
.