Ahoj všem,
zpozoroval jsem u této zvukovky např. při hraní GTA San Andreas, či Need For Speed Most Wanted šum. Vyskytuje se to většinou při pomyslném šlapání na plyn u aut. Pustím šipku plynu a ten šum prakticky přestane. U San Andreas když ale projede auto kolem mě a já jsem normálně venku jako postava, tak taky uslyším kromě motoru projíždějícího auta ještě ten šum. U audia na zkl. desce to nedělá. Neví někdo jestli je to vlastnost Audigy SE?
Díky předem
SoundBlaster Audigy SE-šum
Moderátor: CageJ
- EasyShare
- Začátečník

- maxxis
- Začátečník

Re: SoundBlaster Audigy SE-šum
to nevim, ja mam platinum pro a zase slysim veci okolo sebe ve hrach ktary by bejt slyset nemeli, treba, na 4-5 km slysim strelbu, v kokpitu letadla a to neni možny, ale jinak je to dobra vec zase slysim letadlo ktery se me vkradá na 6ku a ja mu uhnu kdyz by me chtel sestrelit.EasyShare píše:Ahoj všem,
zpozoroval jsem u této zvukovky např. při hraní GTA San Andreas, či Need For Speed Most Wanted šum. Vyskytuje se to většinou při pomyslném šlapání na plyn u aut. Pustím šipku plynu a ten šum prakticky přestane. U San Andreas když ale projede auto kolem mě a já jsem normálně venku jako postava, tak taky uslyším kromě motoru projíždějícího auta ještě ten šum. U audia na zkl. desce to nedělá. Neví někdo jestli je to vlastnost Audigy SE?
Díky předem
I5 9600kf, msi b360m, 16 Gb crucial ballistix elite , msi rtx 2060 6gb Gaming Z. Nvme adata 512 GB.