Pořád padají hry,filmy a obcas se to restartuje ?

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
SebakPC
Nováček
Nováček

Pořád padají hry,filmy a obcas se to restartuje ?

Příspěvek od SebakPC »

Kamarád si koupil nové PC a při jakékoliv hře se to po několika minutach kousne a restartuje PC nebo to jen vyskočí do windoows a vyhodí chybové hlašení. U filmu se to jen kousne a pres CTR+Alt+DEl to jde ukončit. V biosu jsem nahrál optimalizovné nastavení ale neponmohlo to, ani nové ovladače grafiky a reinstalace windows nezabrala. Procesor neni taktovaný ani se nijak nehřeje. Prosím poraďte jak se toho zbavit už fakt nevím. Moc děkuju

sestava:
zdroj ENERMAX LIBERTY 400W
deska DFI nF4 Ultra Infinity s939
procesor AMD ATHLON 64 3000+
paměti KINGSTON 1024MB/400MHz DDR CL3 (2x512MB)
disk HD WD CAVIAR XL WD2500KS 250 GB SATAII300 7200 RPM
grafika ATI Sapphire Rad X1800 GTO 256MB, 256bit, DDR3
DVD RW LG Black GSA-H10N
LCD BenQ FP 73G 17˝
Honeybadger1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honeybadger1 »

Podobný příznaky (velký zahřívání, restarty) jsem měl (a mám) i já se svou X1900GT rev. 2 (Core2Duo, Gigabyte DS4, Corsair 6400 2x512 MB, Seagate 250GB 7200.10, Seasonic 430W) a po dvoutýdením šťourání se v tom na internetu jde na reklamaci, snad to dobře dopadne Sad
Stále ale nevím čím to je. Tipuju to na ramku. Na reklamacích mi řekli, že to nejspíš bude ono.

Toť moje zkušenost. Na internetu většinou radí nainstalovat nové ovladače nebo zkontrolovat jestli se něco nepřehřívá. Taky zkus Memtest86. Jinak se obávám, že to buse muset jít taky na reklamaci.

:sad:
SebakPC
Nováček
Nováček

Příspěvek od SebakPC »

oj oj to jsem nechtěl slyšet:) každopádně to projedu tím Memtestem a uvidím co tovyhodí. Díkec za info
SebakPC
Nováček
Nováček

Příspěvek od SebakPC »

Tak už jsem to vyřešil byla to fakt zahada. Paměti dobrý, ale jen testovany po 1 dohromady to chybovalo jako blázen. Zkoušel jsem jiné paměti a ty chodily v pohodě. V posledním zoufalem kroku jsem paměti přendal do zbyvajících 2 (sekundárních) slotů a jede to uplně krasně :-D
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“