GF 8800GTX - po vyndání PCI GK není obraz

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Lidi mam s tou 8800 vazny problem ...pote co jsem ji nainstaloval a vyndal pomocnou PCI grafickou kartu a 8800 zhasla a je mrtva ... NO SIGNAL na monitoru, jakmile vsak do pocitace vratim pci grafiku - 8800GTX ozije a vse jede jak ma ... necetl nekdo nekde nejake reseni - pricinu problemu ...?
george_gray
Nováček
Nováček

Příspěvek od george_gray »

Co to je za blbost instalovat PCI-E grafiku spolu s PCI grafikou?
A na jiném PC jede?
OBR píše:Lidi mam s tou 8800 vazny problem ...pote co jsem ji nainstaloval a vyndal pomocnou PCI grafickou kartu a 8800 zhasla a je mrtva ... NO SIGNAL na monitoru, jakmile vsak do pocitace vratim pci grafiku - 8800GTX ozije a vse jede jak ma ... necetl nekdo nekde nejake reseni - pricinu problemu ...?
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

2OBR: Odpoj zdroj od elektriky, vyber baterku z dosky nechaj celu noc odlezat. Raz mi to uz pomohlo (tiez nechapem).

2gg: to nie je blbost, pouziva sa to, ked robis veci s BIOSom na hlavnej grafike.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

OBR a různá bios nastavení nepomáhají? něco jako primary graphic adapter..
george_gray
Nováček
Nováček

Příspěvek od george_gray »

to jo, ale ne když instaluješ ne?
Wuuduu píše:2OBR: Odpoj zdroj od elektriky, vyber baterku z dosky nechaj celu noc odlezat. Raz mi to uz pomohlo (tiez nechapem).

2gg: to nie je blbost, pouziva sa to, ked robis veci s BIOSom na hlavnej grafike.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Vyreseno - puvod problemu byl v tom ze jsem mel k LCD pripojen analogovy kabel pripojeny k PCI Atine, pote co jsem ho demontoval na monitoru i na grafice a grafiku pote vyndal z PC je vse OK! problem byl v LCD panelu - nejak se asi zasekl nebo co ... No fuj uz jsem myslel ze pujde karta zpet do krabice a trada ...
Koro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koro »

Wuuduu píše:2OBR: Odpoj zdroj od elektriky, vyber baterku z dosky nechaj celu noc odlezat. Raz mi to uz pomohlo (tiez nechapem).
moze rovno clear CMOS nie?? :oops:
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Koro píše:moze rovno clear CMOS nie?? :oops:
ee, raz sa mi stalo ze 4 hodiny som mazal CMOS atd, klasicke postupy, pomohol az ten totalny postup - fakt to doteraz nechapem, ved ked nieco nejde, tak to nejde, ale toto muselo odstat celu noc a rano to islo.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
l0k2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l0k2 »

Koro píše:
moze rovno clear CMOS nie?? :oops:
Viac ako neuveritelne.. :roll:
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“