zajimalo by me jestli skore odpovida mi sestave nebo je nekde naka chybka , treba v ovladacich
dik za odpoved
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Hmmmm, kedze 3700+ nema dualcore prevedenie, tak potom je to jednoznacne jednojadrova verzia a tym padom je ten vysledok v 3Dmarku uplne adekvatny, V prvom rade mal upgradovat procesor a az potom kupovat taku grafikuOBR píše:uvedomte si ze on ma JEDNO jadrove CPU! To v 3d06 srazi vysledne skore na kolena ...

pochop, ze tvuj CPU je cca o 50% rychlejsi, nez jeho SD...Streethawk píše:Hmmmm, kedze 3700+ nema dualcore prevedenie, tak potom je to jednoznacne jednojadrova verzia a tym padom je ten vysledok v 3Dmarku uplne adekvatny, V prvom rade mal upgradovat procesor a az potom kupovat taku grafikuOBR píše:uvedomte si ze on ma JEDNO jadrove CPU! To v 3d06 srazi vysledne skore na kolena ...![]()
Ved ja mam grafiku v porovnani s nim poriadny "SHIT" a 3Dmark06 score - - - 6103b, takze neviem neviem, zatial mu ta investicia moc ovocia nepriniesla

duala si poridim do mesice takze zatim to prezijuStreethawk píše:Hmmmm, kedze 3700+ nema dualcore prevedenie, tak potom je to jednoznacne jednojadrova verzia a tym padom je ten vysledok v 3Dmarku uplne adekvatny, V prvom rade mal upgradovat procesor a az potom kupovat taku grafikuOBR píše:uvedomte si ze on ma JEDNO jadrove CPU! To v 3d06 srazi vysledne skore na kolena ...![]()
Ved ja mam grafiku v porovnani s nim poriadny "SHIT" a 3Dmark06 score - - - 6103b, takze neviem neviem, zatial mu ta investicia moc ovocia nepriniesla

Ja to chapem, len nechapem jehoh4__ píše:pochop, ze tvuj CPU je cca o 50% rychlejsi, nez jeho SD...Streethawk píše: Hmmmm, kedze 3700+ nema dualcore prevedenie, tak potom je to jednoznacne jednojadrova verzia a tym padom je ten vysledok v 3Dmarku uplne adekvatny, V prvom rade mal upgradovat procesor a az potom kupovat taku grafiku![]()

Mas pravdu, ale aj tak mi ta zostava nejako nesedi, to je vsetko!busy píše:presne. co ta rozculuje nejaky 3Dmark ktrory je zavisly aj na CPU. skus hry a potom uvidis co treba upgradovat. to je blbost ze na graficky vykon treba najpr upgradovat CPU a az potom GPU. Jasne pokial by si mal nejaky slaby procak. ale ak 3700+ pretocis co to da tak by to malo stacit. aj ked 1GB ram dnes vela nieje

Prosimvas co resite?Nad 1600x1200 vykone tahne jen grafika a v zadnym pripade ne CPU.Jasne ze kdyz pripojis k 8800GTS PIII na 800Mhz asi to nebude to pravy orechovy.X2 rozhodne GTS nebrzdi.Je to jen mytus.V hrach je rozdil mezi Conroe a X2 mizivy .snaga píše: duala si poridim do mesice takze zatim to prezijuale i tak mi v 03/05/06 stoupl vykon o nakych 90%

Tak trosku si series do huby, pozri si este raz test na tom´s hardware. Testovacia zostava bola FX60. Vobec tam nie je vidiet brutalny narast 88xx rady a to len preto ze cele je to testovane na AMD zostave. Na C2D je to uz samozrejme ina kava. NV ako bolo povedane je velmi silne zavisle na cpu a prevadzkovat to na AMD sa mi nezda moc rozumne. Treba C2D..busy píše:suhlas s goodlike. ale myslim ze pri tomto rozliseni by to nebrzdila ani 3700+ na 2.9GHz. Ja osobne tomu neverim pretoze hry nepodporuju dva procaky. aj ked samozrejme nebudes lamat rekordy v 3Dmarku06 (ale to ti moze byt fuk)