Alpha Prime

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Alpha Prime

Příspěvek od Mayhem(cz) »

http://showbizz.centrum.cz/hry/recenze/ ... ?id=280480

Alpha Prime – Doom po česku,věřím že to bude pecka!
ps: cena bude pěkných 499kč!

//edit Thellwin - sloučen dvojpost
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já bych v tom žádnou pecku neviděl, podle mě to bude klasická střílečka, nepřinášející do žánru nic nového. Možná solidně graficky zpracovaná.

A jinak upraven název :roll:
Goldnoob team proud member!
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Vyšla cz demoverze http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=11449

Zítra až bude čas, tak to zkusím a uvidíme ;)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

V tý recenzi mě dostalo "nevýrazný soundtrack" :roll: ...no to je teda sakra podstatná věc ... podle mě teda moc ne :roll: ..spíš měli hodnotit případné dialogy, pokud tam nějaké vůbec budou...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Scroll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scroll »

ZKusil jsem to demo a prijde mi to jako prumerna strilecka. Nicim cloveka nezaujme o proti ostatnim. Grafika prumerna, prostredi klasicky, zbrane klasicky a pribeh sem z dema nezjistil. Zvuky jsou take prumerne a hudba slabsi. Nebude to spatna hra,ale ani zadna pecka.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Thellwin píše:Já bych v tom žádnou pecku neviděl, podle mě to bude klasická střílečka, nepřinášející do žánru nic nového. Možná solidně graficky zpracovaná.

A jinak upraven název :roll:
Stejně - co se v dnešní době konkrétně do FPS žánru dá přinést novýho....Všechno už je tak nějak vyčerpaný.Podle mě se dá zlepšit už jen příběh a grafika......(mohlo by to být povážováno jako mimo téma tak se kdyžtak omlouvám,byla to pouze reakce a vyjádření názoru)
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem zkusil demo,a musím uznat že vzhledem k ceně to bude dost dobrá hra sice né pecka,ale dobrá bude.Hra je perfektně optimalizována skvělá práce! hru mužete zakoupit třeba zde http://www.jrc.cz/index.php?a=1&p=7100000101
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Mayhem(cz) píše:Tak jsem zkusil demo,a musím uznat že vzhledem k ceně to bude dost dobrá hra sice né pecka,ale dobrá bude.Hra je perfektně optimalizována skvělá práce! hru mužete zakoupit třeba zde http://www.jrc.cz/index.php?a=1&p=7100000101
ot: tahle reakce mi prijde jak kdyby to psal nejakej vyvojar z Alpha Prime :lol:

no a k veci demo je slusny hral sem ho 2x a bavilo me, nesjem narocnej na hry kdyz nejsou narocny :lol: pekny, povedeny.
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ot: tahle reakce mi prijde jak kdyby to psal nejakej vyvojar z Alpha Prime :lol:

Taky si ted říkám když to po sobě čtu
Amon-Ra
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amon-Ra »

Mayhem(cz) píše:ot: tahle reakce mi prijde jak kdyby to psal nejakej vyvojar z Alpha Prime :lol:

Slušná reklamka!) Máš nějakou provizi z JRC nebo co?)
Core2 Q6600@ 3.2Ghz/Arctic Freezer 7pro * GIGABYTE MB Sc 775 P35-DS4 * 4x1GB Patriot DDRII 800Mhz * GIGABYTE 8800GTS 512 * WD 500GB/16MB SATA AAKS * CHIEFTEC DA-01BD * Enermax Liberty 500W
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ale no tak :roll:

Otázka pro ty, co to hráli na těch 6600 co máte v podpisech (teda předpokládám, že jste to na nich hráli). Jak to na tom běhá ?
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Thellwin píše:Ale no tak :roll:

Otázka pro ty, co to hráli na těch 6600 co máte v podpisech (teda předpokládám, že jste to na nich hráli). Jak to na tom běhá ?
Kolega to zkoušel na 6600gt (agp) a jelo mu to kolem 60fps,jen v bojích byl pokles fps,ale jinak to jede na té kartě slušně!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Hm, přes noc jsem to stáhnul, takže opět potrápím TurboKešku :oops:
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Amon-Ra píše:
Mayhem(cz) píše:ot: tahle reakce mi prijde jak kdyby to psal nejakej vyvojar z Alpha Prime :lol:

Slušná reklamka!) Máš nějakou provizi z JRC nebo co?)
Né proč? :)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Lol :D luxusní hra :D:D
Dojede loading, mám stisknout klávesu a jakmile ji stisknu, tak se stane toto :

Obrázek
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Kdy to vyjde ?
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

OBR píše:Kdy to vyjde ?
Teď někdy na konci měsíce mám pocit...

Jinak problém už jsem vyřešil, koukl jsem na ofic fórům a musí se stáhnout tohle http://www.blackelement.net/down/alphap ... z_demo.zip ...

Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jen sa mi zdá že nefunguje AA, když ho zapnu v ovládačích,má někdo podobný problém?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Před chvílí jsem vyzkoušel demo a ... vykouknul na mě zakuklenej Doom 3 :)

Ke hře se toho moc napsat nedá, vypadá to na solidní střílečku like Doom 3, imho slušeně zoptimalizovaná, protože na sestavě S64 @ 2.62 GHz, 1GB Ram a GF 6200TC @ 450/650 to jede v 800*600 na high docela slušně, i když místy je jasně viditlené, že to není úplně plynulé.

Sice to není přímo ke hře, ale musím to zmínit - líbí se mi přístup tvůrců (BES) mají pěkné a hlavně aktualizované stránky, technická podpora funguje atd. To se u nás moc často nevidí (zdravím Illussion Softworks).
Čenda87
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Čenda87 »

Celkem zajimava oddechovka :-D Musis rict ze se jim opravdu optimalizace povedla, protoze hur rozjedu i na me sestave a jeste v uchazejici kvalite. Narozdil treba od jinych her ....
CPU: i7 6700 MB: Asrock Fatality Gaming k 4 GPU: Sapphire Radeon 270x 2 GB RAM: 8 GB PSU: Seasonic S12 620W
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“