Pojede mi internet na CPU 75Mhz?
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- misadlouhz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pojede mi internet na CPU 75Mhz?
Kdybych dal 98SE na AMD K5 75MHz co má 16MB RAM, doplnil PC o bezdrátovou kartu a doufal v internet - brouzdání přes Firefox 2.0, doufal bych v moc?
CPU: Intel Core i5-2500K, chladič Zalman CNPS10X Quiet; MB: MSI P67A-C43 (B3); HD: SSD Kingston SNV425S2 64GB, Samsung SpinPoint T HD501LJ - 500GB SATAII, 2 externí; DVD mechanika: nějaká; RAM: Corsair 8GB Kit DDR3 1600MHz CL9 Vengeance XMP; GPU: nVidia GeForce GTX280 (650MHz) - MSI N280GTX-2D1G-OC 1GB DDR3; ZVUK: Asus Xonar HDAV1.3, integrovaný stereo zesilovač Yamaha A-S500, regálovky Tannoy Sensys DC1, sluchátka Sennheiser HD595; LCD: 32" LCD TV LG LH3000; periferie: klávesnice Razer Lycosa, myš Razer Lachesis, podložka Razer eXactMat; case: CoolerMaster Centurion Ammo 533 tower; zdroj: Corsair TX650 - 650W; CASE FAN: AcoustiFan DustProof Quiet 120mm; OC: žádný; OS: Windows 7 CZ 64bit
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
firefox je pomerne narocny na HW (jako vetsina novych prohlizecu), hlavne s pameti bys asi zemrel... tenhle pocitac se na brouzdani moc nehodi (nehlede na obrovske mnozstvi gifu a flash animaci na strankach, ktery pred rokem muj notebook P133 s 72MB RAM moc nedaval, mel jsem tehda firefox 1.0, vypnul jsem radeji pohyb gifu a neinstaloval plugin na flash)
.. mozna pouzit mene narocny prohlizec (firefox, operu bych v tomhle vynechal).. maximalne tak linx...
.. kdybys sehnal vic pameti tak by to bylo o moc lepsi... se 16MB si moc nezabrouzdas, nehlede na to ze je to i pro W98 malo... jeste jde taky o to aby ti tu WIFI kartu sezrala deska, protoze novejsi karty potrebuji alespon PCI 2.1 nebo 2.2 (od starsich PCI verzi se lisi napriklad napetim...)...
jako router by stacil... ale na brouzdani podle me opravdu doufas moc
(pokud ti nevadi extremni pomalost....)
.. mozna pouzit mene narocny prohlizec (firefox, operu bych v tomhle vynechal).. maximalne tak linx...
jako router by stacil... ale na brouzdani podle me opravdu doufas moc
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja provozoval jeden cas net na 486DX2 66MHz s 16MB ram, IExplore 3.0 myslim jsem pouzival a celkem slusne to slapalo
A mel jsem tam Win 95 myslim
Jediny problem byl u slozitejsich obrazku a stranek, celkem se to i trhalo
Ale na to ty musis mit nervy 
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- Butch
- Středně pokročilý

No asi takhle...pojede to ale bude skoro jedno pri prohlizeni stranek, jestli mas doma vytacecene pripojeni nebo nejake rychlesji adsl, kabel apod...
U stahovani to poznas, ale prohlizeni stranek ti pujde pomalu tak, ze si budes myslet ze jedes pres modem, i kdyz tam budes mit rychle pripojeni.
Vim ze bylo utrpeni surfovani i na 200Mhz PII a 128MB ram pod win2000.
Vytizeni CPU porad skoro na maximu a i presto ze byl comp napojen na 100Mb Akademickou prazskou sit, slo to prohlizeni stranek rychle jako po modemu.
U stahovani to poznas, ale prohlizeni stranek ti pujde pomalu tak, ze si budes myslet ze jedes pres modem, i kdyz tam budes mit rychle pripojeni.
Vim ze bylo utrpeni surfovani i na 200Mhz PII a 128MB ram pod win2000.
Vytizeni CPU porad skoro na maximu a i presto ze byl comp napojen na 100Mb Akademickou prazskou sit, slo to prohlizeni stranek rychle jako po modemu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06