lepsi je tam mit napsano 20 nebo 18C! To znaci OCkinga! Moje karty tam maji take 40 a OC je bida s nouzi ...radekhulan píše:Kupoval jsem dnes Asus 8800GTX od CzechComputer.cz a mají správnej resistor, 40( http://www.legitreviews.com/article/417/1/ ) Kontroloval jsem to hned na místě, zda jim to nemám vracet, ale nebylo nutno..
Zkusenosti druha cast :
1. Taktovat se da v nTune naprosto v pohode, jen nefunguje Automaticke pretaktovani, pak system zamrzne ... funguje to jen na novych cipsetech Nvidia ... Takhle karta nedela artefakty jak je zname dosud, takove ty trojuhelniky a podobne vady obrazu, kdyz to u teto kartz preyenete uvidite velike cerne plochy vypadlych textur ....
2. Hral jsem hru Dark Messiah Might and Magic a hybe se perfektne, akorat mam subjektivni pocita za na mych byvalych X19xx v Crossfire byla hra hezci ... takova jasnejsi, vyraznejsi barvy a kontury ... ale je to jen pocit. Jinak ale musim uznat ze hrat to na Nvidia ma neco do sebe - jsou tam lepsi efekty, treba kdyz nekoho propichnu vystrikne gejzir krve, na Ati to jen tak caklo ....
3. Zadna hra mi yatim nefunguje kdyz nastavim v ovladacich vse na MAX Quality - kdyz pak spustim hru vidim jen takove barevne pruhy ... asi chyba ovladacu ... uvidime, kdyz to ale nastavim ve hre vse jede v pohode ... ale pres ovladaci panel ne ...