diky za odpovedi
vyplati se repas z BOXED.cz?
Moderátor: maXXmilian
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
vyplati se repas z BOXED.cz?
otazka je jasna. koukal sem na DELL 22" nebo na HP... jde mi o to jestli se to vyplati. upozornuji ze na tak velky lcd nejsou fifniky a novej crt (kdyby se dal sehnat) by byl taky mastnej...
diky za odpovedi
diky za odpovedi
- wallot
- Středně pokročilý

-
OMG dyt se to tu resilo milionkrat za 4 tisice nic lepsiho nesezenes a kdyz vyberes dobrej kousek mas 2-3 roky vystarano a za tu dobu snad uz budou LCD normalne pouzitelny a ne ze si clovek bude muset projit miliardu recenzi aby nasel aspon rozumne pouzitelnej LCD (bud je rychlej ale naprd barvy, nebo naopak, nebo blby podsvetleni, vadny pixely apod.)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- fr33k
- Začátečník

-
- Luděk
- Začátečník

-
ja sem si tento tyden koupil od nich DELL P1130 21"
no a po 2 hodin ach nastavovani se me ho podarilo vyladit a jsem s nim celkem spokojenej, kdyz to porovnam s mojim 17" Miro tak sou na to +- podobne. vysvicenej neni a obraz ma ostrej. a kdyz vezmu v potaz ze i s postou stoji 3800 tak myslim neni co resit, LCD v pro me cenove prijatelne relaci kolem 10k sou o nicem.
no a po 2 hodin ach nastavovani se me ho podarilo vyladit a jsem s nim celkem spokojenej, kdyz to porovnam s mojim 17" Miro tak sou na to +- podobne. vysvicenej neni a obraz ma ostrej. a kdyz vezmu v potaz ze i s postou stoji 3800 tak myslim neni co resit, LCD v pro me cenove prijatelne relaci kolem 10k sou o nicem.