Tento mod mě napadl po dohrátí perfektní hry Flat out 2.Jde o case značky MOREX KN600 verze at..no ale atx deska se vlezla

.Celkem v bedně bude dvd rom a disk v šupleti vyrobeného ze staré cd rom

a deska s koponentama(bez tý by to nešlo).Bedna je předělaná vnitřkem pro leváky.Aby to bylo fakt zajmavý a aspon´ trochu originální tak jsem přidělal místo nějakejch trapnejch držadel rovnou kliky od žigulíka

.Na předku bedny byly nějaký tlačítka,ktrý jsem nepotřeboval tak jsem je zakitoval a dolní půduchy taky.Jelikož nemám moc v lásce nějaký dvířka,který schovávají cd romky,tak jsem vymyslel,že je částečně "proděravím" a vznikla z toho krásná dvoječka.Zdroj jsem dal pod mechaniky a koš na disky šel pryč...Bedna bude celá zaprášená,zasviněná,podrápaná a pokusím se i o nějaké stopy po nárazu..možná tomu udělám i podvozek..ale zatím nevím jak to je zatím vše další update snad co nejdříve(moc času není..)
zde je nějaké foto
stará ale dobrá

překitnutej předek

kliky
posouvací deklík

klávesnice
celek(to nad cdromkou to budou puhy jako na fodu gt)

bok (ten nápis bude ze dvou vrstev sololitu)

nasávací otvor na předku

díry na fany
eště k tý klávesnici..promin´ Stoobi,že jsem se opičil..mě nic jinýho nenapadlo(máš prostě dobrý nápady)
omlouvám se za kvalitu a velikost fotek je to focený mobilema...
//Stoobi - změna některých fotek v odkaz, změň velikost a dej si to případně zpět.