Smazání zašifrovaného souboru.
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- rakab
- Začátečník

Smazání zašifrovaného souboru.
Mám problém měl jsem zašifrovanou složku,ale zapomněl jsem si udělat na disketu klíč.Teď po reinstalaci winXP ho nemůžu smazat můžete mi prosím poradit jak ho smažu zabírá mi dost místa?Dík
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Smazání zašifrovaného souboru.
Prevzit prava a pak to pujde jeslti sem te dobre pochopil...rakab píše:Mám problém měl jsem zašifrovanou složku,ale zapomněl jsem si udělat na disketu klíč.Teď po reinstalaci winXP ho nemůžu smazat můžete mi prosím poradit jak ho smažu zabírá mi dost místa?Dík
- rakab
- Začátečník

Re: Smazání zašifrovaného souboru.
No super jestli je to tak jednoduché? To mě taky mohlo napadnout. Hned zítra to zkusím a uvidím.Dám vědět jestli so to povedlo když ne budu zas otravovat.Dzin píše:Prevzit prava a pak to pujde jeslti sem te dobre pochopil...rakab píše:Mám problém měl jsem zašifrovanou složku,ale zapomněl jsem si udělat na disketu klíč.Teď po reinstalaci winXP ho nemůžu smazat můžete mi prosím poradit jak ho smažu zabírá mi dost místa?Dík